Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO WTA Adelaide: Ashleigh Barty, Danielle Collins, Dayana Yastremska si Aryna Sabalenka s-au calificat in semifinale (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Adelaide: Ashleigh Barty, Danielle Collins, Dayana Yastremska si Aryna Sabalenka s-au calificat in semifinale (Rezultatele zilei)

Calificarea in semifinalele turneului de la Adelaide a venit fara prea mari probleme pentru liderul mondial, Ashleigh Barty trecand de Marketa Vondrousova, scor 6-3, 6-3, in ultimul meci al zilei. Au mai obtinut un loc in penultimul act Dayana Yastremska, Aryna Sabalenka victorie cu Simona Halep) si Danielle Collins. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Adelaide: Calificare cu emotii pentru Ashleigh Barty in sferturi

Ashleigh Barty a avut parte de un meci dificil cu Anastasia Pavlyuchenkova, liderul mondial avand nevoie de set decisiv si de un meci de doua ore si 10 minute petru a se impune. A fost 4-6, 6-3, 7-5 pentru australianca, iar Ash a facut pasul spre sferturile turneului de la Adelaide.

VIDEO Faza zilei: Ce se intampla atunci cand iti uiti telefonul, iar Ashleigh Barty raspunde in locul tau

Ashleigh Barty a oferit momente comice in timpul unei conferinte de presa. Liderul ierarhiei WTA a jucat cu mult umor rolul de secretara pentru un jurnalist care si-a uitat telefonul in centrul destinat gazetarilor.

WTA Adelaide: Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep in sferturi

Aryna Sabalenka 12 WTA), cap de serie numarul 6, va fi adversara Simonei Halep 4 WTA) in sferturile turneului de la Adelaide. Jucatoarea din Belarus a invins-o pe americanca Bernarda Pera 70 WTA), venita din calificari, scor 7-64), 6-2, dupa o ora si 23 de minute de joc.

WTA Adelaide: Angelique Kerber, Belinda Bencic si Sofia Kenin, in optimi Rezultatele zilei

Angelique Kerber 18 WTA) s-a calificat fara emotii in optimile turneului WTA de la Adelaide, dupa ce a invins-o cu 6-1, 6-3 pe chinezoaica Qiang Wang 28 WTA). Au mai obtinut victorii in primul tur Belinda Bencic, Sofia Kenin sau Ajla Tomljanovic, care o va infrunta in faza urmatoare pe Simona Halep.

WTA Adelaide: Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Simona Halep se afla in fata primului test important din 2020, jucatoarea noastra urmand sa o intalnesca in sferturile turneului Premier de la Adelaide pe Aryna Sabalenka 12 WTA, favorita numarul 6). Organizatorii australieni au anuntat programul zilei de joi.

WTA Adelaide: Organizatorii au anuntat cand se va juca Simona Halep vs Ajla Tomljanovic

Organizatorii turneului de la Adelaide de categorie Premier) au anuntat programul zilei de marti, iar meciul dintre Simona Halep si Ajla Tomljanovic va fi penultimul de pe arena centrala. Confruntarea va fi LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )