Libnet.ro
UNICEF

00:07

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. Anunt-SOC de la Dan Petrescu

B1 B1,
CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. Anunt-SOC de la Dan Petrescu

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. De ce? Pentru ca echipa condusa de Dan Petrescu, CFR. continuă pe B1

CFR Cluj - CELTIC LIVE VIDEO online Digisport |Telekomsport |Look Plus VIDEO Youtube online stream. Suporterii scotieni au luat Clujul cu asalt

UPDATE:Scotienii de la CELTIC Glasgow vor fi sustinuti la meciul din aceasta seara de aproximativ 1000 de fani. Multi dintre cei circa 1. 000 de scotieni care vor fi pe stadion au umplut azi terasele, au bau.

CFR Cluj - Celtic Live Stream. Meci decisiv pentru clujeni

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca formatia sa, desi se poate califica si cu o remiza, trebuie sa intre pe teren si sa castige partida din Europa League cu Celtic Glasgow deoarece adversara nu va fi multumita cu un egal.

CFR Cluj s-a calificat in primavara europeana. Echipa lui Dan Petrescu a invins Celtic cu 2-0. VIDEO

CFR Cluj a invins Celtic cu 2-0 si s-a calificat in primavara europeana. Echipa antrenata de Dan Petrescu a deschis scorul prin Burca, in minutul 49, iar Djokovic a inchis tabela in minutul 70. in celalat meci din grupa E, Rennes a trecut de Lazio cu 2-0. UPDATE Fluier final! CFR Cluj Celtic .

Asa am trait CFR Cluj - Celtic

CFR Cluj - Celtic a fost live text in aceasta pagina, joi seara, de la ora 19:55. Campioana Romaniei avea nevoie de o remiza pentru calificarea in 16-imile Europa League.

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Celtic, in ultima etapa din grupa E in Europa League

CFR Cluj Celtic este duelul in urma caruia echipa antrenata de Dan Petrescu poate obtine calificarea in primavara europeana. Partida din ultima etapa a grupei E din Europa League se joaca joi, de la ora 19:55 si este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus. Vezi meciul .

Prime consistente pentru fotbalistii de la CFR Cluj in cazul obtinerii calificarii in primavara europa: Cat vor incasa fotbalistii lui Dan Petrescu pentru un rezultat bun cu Celtic

CFR Cluj disputa joi seara meciul decisiv pentru calificarea in saisprezecimile Europa League impotriva scotienilor de la Celtic Glasgow. Campioana Romaniei are nevoie de un egal pentru a fi sigura de.

Arbitru din Turcia la CFR Cluj Celtic

UEFA a delegat o brigada din Turcia la meciul de joi seara dintre CFR Cluj si Celtic Glasgow, partida din ultima etapa a grupelor Europa League.

Totul despre CFR Cluj Celtic. La un punct de primavara!

CFR Cluj se afla in fata ultimului examen din faza grupelor Europa League si mai are nevoie de nu singur punct pentru a obtine calificarea in 16-imile de finala.

Europa League: CFR Cluj vs Celtic (19:55) Punctul care aduce primavara

CFR ramane la un punct distanta de primavara Europa League, campioana Romaniei avand doua variante din trei contra celor de la Celtic Glasgow. Dan Petrescu a vorbit despre marele meci intr-o conferinta de presa, iar acesta a subliniat urmatoarele: Daca nu ne vom califica, va fi unul dintre cele mai triste momente din cariera mea. Meciul din Gruia va incepe la ora 19:55, va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTV si LiveText pe HotNews. ro.

Europa League: CFR Cluj vs Celtic 2-0 Victoria care aduce primavara - CFR, calificata in 16-imi

CFR Cluj a avut o misiune mai usoara cu Celtic Glasgow decat anunta Dan Petrescu. Veniti la Cluj fara mai multi titulari, scotienii nu au reusit sa ii puna deloc probleme campioanei Romaniei, care s-a impus cu 2-0 si a obtinut calificarea in 16-imile Europa League. Ardelenii au incheiat Grupa E pe locul al doilea 12 puncte), cu patru victorii, performanta care dupa tragerea la sorti parea extrem greu de realizat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )