Libnet.ro
UNICEF

06:45

CFR Cluj face scor cu Academica Clinceni. Patru goluri din faze fixe!

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj face scor cu Academica Clinceni. Patru goluri din faze fixe!

Campioana CFR Cluj s-a descatusat in meciul cu Academica Clinceni din etapa a 2-a de Liga 1, partida pe care formatia din Gruia a castigat-o in deplasare, cu 4-1 3-0). continuă pe Online Sport

CFR Cluj, favorita in campionat cu Academica Clinceni

Dupa calificarea in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor la capatul unui retur perfect contra celor de la Astana, campioana CFR Cluj revine in campionat pentru a se redresa dupa inceputul modest.

Liga 1: Academica Clinceni vs CFR Cluj 1-4 Clujenii au avut un jucator in plus din minutul 58

Formatia CFR Cluj a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Academica Clinceni, in etapa a doua a Ligii I. Campioana a evoluat cu un jucator in plus din minutul 58, dupa ce Rauta, de la Academica, a fost eliminat.

Asa am trait Academica Clinceni - CFR Cluj

De la 21:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul Academica Clinceni - CFR Cluj din etapa a 2-a in Liga 1.

Reactii dupa Clinceni CFR Cluj. Dan Petrescu, nemultumit dupa 4-1!

Vedeti mai jos reactiile oferite de cei doi antrenori dupa meciul Academica Clinceni CFR Cluj, meci din etapa a 2-a a Ligii 1.

FCSB a transferat un tanar mijlocas de la Academica Clinceni

Continua transferurile in Liga 1, iar FCSB a realizat joi aducerea mijlocasului Adrian Sut de la Academica Clinceni.

CALIFICARE! CFR Cluj revine de la 0-2 la general si o elimina pe Astana

Invinsa cu 1-0 in mansa tur si condusa cu acelasi scor pe teren propriu dupa un start de cosmar, CFR Cluj a aratat ca este cu adevarat o echipa care stie sa joace fotbal si a intors spectaculos rezultatul si soarta calificarii, impunandu-se in final cu 3-1.

CFR Cluj, prima mansa cu Maccabi Tel-Aviv pe teren propriu. Programul meciurilor din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, CFR Cluj, continua parcursul in preliminariile Ligii Campionilor dupa 3-2 la general cu Astana din Kazahstan.

Live Stream Online CFR Cluj Astana Live Video pe Digi Sport 1 Turul 1 Champions League

CFR Cluj joaca impotriva celor de la Astana, miercuri, 17 iulie 2019, in mansa secunda a primului tur preliminar Champions League. CFR Cluj Astana Live este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look TV, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita si online in format live text .

Champions League, turul II preliminar: CFR Cluj vs Maccabi Tel Aviv se va disputa pe 24 iulie, de la ora 21.00

CFR Cluj va intalni, la 24 iulie, de la ora 21. 00, formatia israeliana Maccabi Tel Aviv, in mansa I a turului al doilea preliminar al Champions League.

Champions League: Ludogorets, eliminata de Ferencvaros (Moti a primit rosu) CFR Cluj, Celtic si Rosenborg s-au calificat in turul doi preliminar (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc partidele ramase din mansa secunda a primului tur preliminar al Champions League. Ludogorets Razgrad Bulgaria), cu fundasul Cosmin Moti titular eliminat in 82) si atacantul Claudiu Keseru intrat dupa pauza, a fost eliminata de echipa Ferencvaros Ungaria). Slovan Bratislava, campioana Slovaciei, a parasit competitia dupa 2-3 la general impotriva muntenegrenilor de la Sutjeska. Echipe precum CFR Cluj, Celtic Glasgow, Rosenborg sau Qarabag s-au calificat in turul urmator.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )