Libnet.ro
UNICEF

19:17

Chindia Targoviste a promovat in Liga 1

Online Sport Online Sport,
Chindia Targoviste a promovat in Liga 1

Echipa Chindia Targoviste si-a asigurat, sambata, promovarea in Liga 1 dupa meciul castigat pe teren propriu cu Luceafarul Oradea, scor 4-1, in penultima etapa a sezonului din esalonul secund. continuă pe Online Sport

VIDEO Chindia Targoviste revine in prima liga dupa 23 de ani.Chindia Targoviste - Luceafarul Oradea4-1

Chindia Targoviste a reusit sa incvinga Oradea cu 4-1. Echipa din Targoviste promoveaza matematic in Liga 1, revenind in primul esalon fotbalistic al tarii dupa 23 de ani.

Chindia Targoviste, a doua echipa promovata in Liga 1 (4-1 cu Luceafarul Oradea)

Chindia Targoviste a castigat cu 4-1 partida de pe teren propriu cu Luceafarul Oradea si si-a asigurat promovarea in Liga 1. Gratie acestui succes, Chindia a urcat pe primul loc in clasamentul Ligii a II-a, depasind-o astfel pe Academica Clinceni, formatie care a obtinut vineri promovarea in primul esalon al fotbalului romanesc.

Chindia Targoviste si Academica Clinceni au promovat in Liga I! U Cluj si Petrolul se lupta pentru locul de baraj

Chindia Targoviste a invins, sambata, pe teren propriu, scor 4-1, echipa Luceafarul Oradea, in penultima etapa a Ligii a II-a, si a devenit a doua echipa promovata matematic in primul esalon.

Chindia Targoviste si-a ales stadionul pentru Liga 1

Echipa Chindia Targoviste conduce clasamentul din Liga 2 si mai are nevoie de un singur punct pentru promovarea matematica in primul esalon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )