Libnet.ro
UNICEF

23:15

Claudiu Keseru in echipa ideala din Europa League

Online Sport Online Sport,
Claudiu Keseru in echipa ideala din Europa League

Cu un hattrick marcat in meciul dintre Ludogoret Razgrad si CSKA Moscova, atacantul roman Claudiu Keseru a fost ales in echipa ideala a saptamanii dupa prima etapa a Europa League, anunta UEFA. continuă pe Online Sport

CFR Cluj Lazio 2-1 in Europa League. Ardelenii sunt pe primul loc in grupa E

CFR Cluj a invins-o cu scorul de 2-1 pe Lazio Roma, in prima etapa a grupei E din Europa League. Ardelenii au fost condusi cu 1-0, dar au luptat exemplar si eu reusit sa intoarca scorul. in celalalt meci al grupei, Rennes a remizat pe teren propriu cu Celtic, scor 1-1. in urma acestor rezultate, .

Hattrick de senzatie reusit de Claudiu Keseru cu CSKA Moscova

Internationalul roman Claudiu Keseru si-a trecut in cont un hattrick de senzatie intr-o jumatate de repriza, joi seara, in partida pe care Ludogoret a sustinut-o pe teren propriu contra celor de la CSKA Moscova.

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Lazio, in grupele Europa League

CFR Cluj joaca impotriva celor de la Lazio Roma in primul meci al grupei E din Europa League, joi, 19 septembrie 2019, de la ora 19:55. Partida este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

VIDEO Europa League: Claudiu Keseru, desemnat cel mai bun jucator din prima etapa a grupelor

Fotbalistul echipei Ludogoret Razgrad, Claudiu Keseru, a castigat titlul de jucatorul etapei in Europa League, dupa ce a inscris trei goluri in prima runda a grupelor competitiei continentale intercluburi.

Europa League: Keseru, hat-trick de senzatie impotriva rusilor de la TSKA Moscova

Atacantul roman Claudiu Keseru a reusit un hat-trick pentru Ludogoret Razgrad, in decurs de circa 20.

VIDEO Claudiu Keseru, trei goluri in meciul cu TSKA Moscova - Primul, o adevarata bijuterie

Claudiu Keseru a avut o seara incredibila in tricoul celor de la Ludogoret, internationalul roman inscriind de trei ori. Prima reusita a fost una superba. Formatia bulgara la care este legitimat atacantul a trecut cu 5-1, pe propriul teren, de TSKA Moscova Europa League, Grupa H).

Un roman ar putea fi fotbalistul saptamanii in Europa League si tu il poti ajuta sa castige. Unde il poti vota

Claudiu Keseru este nominalizat la rubrica fotbalistul saptamanii in Europa League, dupa ce a marcat trei goluri impotriva celor de la TSKA Moscova, intr-un meci pe care Ludogoret l-a castigat cu 5-1.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look TV Europa League. Anunt uimitor de la Dan Petrescu

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look TV Europa League este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. Singura noastra echipa din cupele europene debuteaza joi seara in grupele Europa League.

Surpriza de proportii in Europa League. Meciul care a distrus calculele pariorilor!

Faza grupelor Europa League a debutat cu rezultate dintre cele mai diverse, insa scorul meciului APOEL Nicosia Dudelange este unul total neasteptat.

Programul meciurilor de joi in Europa League

Seara plina de fotbal pe Batranul Continent, joi seara, la debutul fazei grupelor in Europa League. Printre participante o avem si pe CFR Cluj impotriva lui Lazio. Meciul va fi live text pe onlinesport. ro .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )