Libnet.ro
UNICEF

08:30

Halep, prima reactie dupa victoria dramatica de la Dubai: Acum sunt aproape moarta

Adevărul Adevărul,
Halep, prima reactie dupa victoria dramatica de la Dubai: Acum sunt aproape moarta

Simona Halep a declarat, sambata seara, ca a luptat din greu in meciul cu Elena Rybakina, din Kazahstan, si a glumit spunand ca este aproape moarta dupa aceasta partida. Mai tarziu, a scris pe Facebook ca este fericita pentru titlul obtinut la Dubai, mai ales ca a luptat foarte mult pentru a-l obtine. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

Simona Halep, prima reactie dupa al 20-lea trofeu: Sunt aproape moarta

Simona Halep a avut o prima reactie dupa al 20-lea trofeu din cariera sa.

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Dubai: Sunt aproape moarta

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep e campioana la Dubai si jucatoarea noastra ajunge la titlul cu numarul 20 din cariera.

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA. Am vrut sa ajut pe cineva

Actorul Florin Petrescu, Axinte de la trupa de comedie Vacanta Mare, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigatiile intr-un dosar mai vechi, deschis pentru trafic de influenta, in care artistul are calitatea de suspect. Prima reactie. Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA Petrescu .

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65).

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a invins-o pe Ons Jabeur in optimi la Dubai: A fost un meci foarte dificil. Ma bucur ca am castigat

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai. Romanca a spus ca a fost un meci dificil si obositor, dar ca se bucura foarte mult ca a iesit invingatoare.

Simona Halep rasufla usurata dupa un debut greu la Dubai: Am avut si un pic de noroc. M-am simtit ca la fotbal

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria dramatica in fata lui Ons Jabeur a fost pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, desi epuizarea i se citea pe chip.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai. Cum explica victoria

Simona Halep a jucat, astazi, impotriva Elenei Rybakina finala turneului WTA Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei, cu multa presiune pusa pe jocul sportive romance si cu multe erori de joc din partea Simonei. Prima declaratie a Simonei Halep, dupa finala de la Dubai Simona a avut in primul set, in al .

Imagini din culisele meciului de tenis Halep-Jabeur! Ce urmeaza pentru romanca dupa victoria obtinuta la turneul din Dubai. Foto

Simona Halep, revenire spectaculoasa la Dubai! Dupa cateva infrangeri, dupa ce a pierdut primul set, campioana noastra a reusit sa castige victorios setul secund cu scorul 6-2. Ce urmeaza pentru romanca dupa turneul din Dubai? Meci Halep-Jabeur: Imagini din culisele debutului de la Dubai Simona Halep poate rasufla usurata! Jucatoarea e tenis a invins in .

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Aryna Sabalenka

Simona Halep, 1,68 metri inaltime, si-a permis sa glumeasca dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei Arina Sabalenka, 1,82 metri inaltime, spunand ca adversara este doar un pic mai inalta decat ea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )