Libnet.ro
UNICEF

22:45

Honved a dat in judecata Universitatea Craiova din cauza tratatului de la Trianon. Acuzatiile maghiarilor si ce decizie a luat UEFA

Adevărul Adevărul,
Honved a dat in judecata Universitatea Craiova din cauza tratatului de la Trianon. Acuzatiile maghiarilor si ce decizie a luat UEFA

Dupa ce au fost eliminati din Europa League si pe fondul faptului ca isi doreau o victorie la masa verde, dupa meciul cu Universitatea Craiova, oficialii de la Honved Budapesta au facut apel catre UEFA, solicitand atat daune financiare, cat si castigarea partidei cu 3-0. continuă pe Adevărul

VIDEO Piturca ameninta ca muta echipa de pe Oblemenco din cauza gazonului: Trebuie sa se ia masuri cat mai repede

Antrenorul CS Universitatea Craiova, Victor Piturca, a amenintat ca va muta echipa de pe Stadionul Ion Oblemenco daca primaria nu va monta un gazon bun pe arena. Fostul selectioner a afirmat ca primaria vrea sa achizitioneze un gazon scump, de 250. 000 de euro, precum cel de pe Arena Nationala, a carui calitate este slaba.

Liga 1: Gaz Metan Medias - Universitatea Craiova 2-3 Echipa lui Piturca a urcat pe locul doi

Universitatea Craiova a invins-o, vineri, pe Gaz Metan, la Medias, scor 3-2, in etapa a 10-a din Liga 1. Acesta este primul succes al oltenilor de la venirea lui Victor Piturca pe banca tehnica. Gratie acestei victorii, Craiova a acumulat 19 puncte si se afla provizoriu pe locul al doilea in clasament.

Universitatea Craiova obtine prima victorie din noua era Piturca

Echipa Universitatea Craiova a invins-o in deplasare pe Gaz Metan Medias, cu 3-2, vineri seara, intr-un meci din deschiderea etapei a 10-a in Liga 1.

Asa am trait Gaz Metan - Universitatea Craiova

Etapa a 10-a din Liga 1 a debutat, vineri seara, cu meciul de la Medias dintre Gaz Metan si Universitatea Craiova.

Tariceanu: Liderii europeni sunt surzi la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor comise de Koves. Sunt la fel de mandru ca atunci cand Ceausescu era plimbat cu trasursa de regina Angliei

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca liderii europeni sunt surzi la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor comise de Laura Codruta Kovesi si a sistemului care o tine in functii. Comentand votul din COREPER pentru numirea fostei sefe a DNA in functia de procuror-sef european, Tariceanu mai spune ca este la fel de mandru ca roman ca atunci cand Ceausescu a fost plimbat de Regina Angliei cu trasura.

Alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent - VIDEO

A fost alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent izbucnit la depozitul unei reprezentante auto din Floresti. Hala, in care erau depozitate subrante toxice si vopsele a fost mistuita de.

Un medic intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii din cauza incalcarilor grave ale legii de catre conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi

Mihaela Cutui Pardos, medic stomatolog din Timisoara si avertizor de integritate, anunta ca va intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii incepand de maine, 18 septembrie, si pana la rezolvarea revendicarilor, din cauza incalcarilor grave ale legii de catre actuala conducere a Colegiului Medicilor Stomatologi Romania, modificarilor legislative nestatutare si ilegale care au dus la restrangerea drepturilor medicilor practicieni in scopul centralizarii puterii in mana unui grup de persoane care au confiscat acest Colegiu.

Experienta traumatizanta pentru o femeie fara adapost. Incredibil prin ce a trecut din cauza a doi tineri

O femeie fara adapost din Marea Britanie a fost batuta de doi tineri si torturata pentru ca acestia au vrut sa sarbatoreasca iesirea din inchisoare a unuia dintre ei. Tinerii aveau 20,.

BURSELE DIN LUME Pietele europene scad din cauza atacurilor din Arabia Saudita

Bursele din Europa au scazut ieri, investitorii reactionand la escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu, res-pectiv la atacurile asupra unor unitati majore de productie a titeiului din Arabia Saudita. * London Stock Exchange.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )