Libnet.ro
UNICEF

18:00

LIVE Gaz Metan - Voluntari (20:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Gaz Metan - Voluntari (20:30)

Meciul Gaz Metan Medias - FC Voluntari trage cortina peste etapa a 12-a din playout. Un meci extrem de important pentru ilfoveni in lupta pentru evitarea retrogradarii. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul . continuă pe Online Sport

LIVE Gaz Metan - Voluntari 2-0

Meciul Gaz Metan Medias - FC Voluntari trage cortina peste etapa a 12-a din playout. Un meci extrem de important pentru ilfoveni in lupta pentru evitarea retrogradarii. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Gaz Metan - Voluntari 4-0

Meciul Gaz Metan Medias - FC Voluntari a tras cortina peste etapa a 12-a din playout. Un meci extrem de important pentru ilfoveni in lupta pentru evitarea retrogradarii. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Gaz Metan Medias matura pe jos cu Voluntari

Etapa a 12-a din playout s-a incheiat, joi seara, cu meciul dintre Gaz Metan Medias si FC Voluntari, meci castigat de gazde, cu 4-0 1-0).

Darius Olaru (Gaz Metan Medias) a semnat cu FCSB

Darius Olaru 21 de ani) de la Gaz Metan Medias a semnat oficial cu FCSB, clubul lui Gigi Becali. Anuntul a fost facut de impresarul fotbalistului, pe o retea de socializare.

LIVE Astra Giurgiu - Sepsi (21:00)

Luni seara se disputa la Giurgiu ultimul meci din playoff intre Astra si Sepsi, singurele echipe fara victorie in faza finala a campionatului. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Astra Giurgiu - Sepsi. Ultimul meci din playoff!

Luni seara se disputa la Giurgiu ultimul meci din playoff intre Astra si Sepsi, singurele echipe fara victorie in faza finala a campionatului. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Avancronica meciului Gaz Metan Medias - Voluntari

Pentru FC Voluntari meciul de la Medias poate insemna, in mare masura, salvarea de la retrogradare.

Liga 1, play-out: Gaz Metan Medias a revenit pe prima pozitie (4-0 vs FC Voluntari)

Gaz Metan Medias a facut o partida foarte buna contra celor de la FC Voluntari, s-a impus cu 4-0 pe teren propriu si a revenit pe prima pozitie in play-out-ul Ligii 1, la egalitate de puncte cu Dinamo Bucuresti.

Strategia Pro Romania la primul test electoral, alegerile europarlamentare. Corina Cretu, invitata astazi, de la ora 20:30, la HotNews.ro LIVE

Corina Cretu, comisar european pentru Dezvoltare Regionala si candidat Pro Romania la alegerile europarlamentare, este invitata joi, de la ora 20. 30, la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Interviul va fi transmis LIVE pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii pot pune intrebari invitatei, pe temele anuntate in articol, pana joi, la ora 19:30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Asa am trait Astra Giurgiu - Sepsi. Ultimul meci din playoff!

Luni seara s-a disputat la Giurgiu ultimul meci din playoff intre Astra si Sepsi. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )