Libnet.ro
UNICEF

05:45

LiveText Simona Halep vs Elena Rybakina (de la 17:00)

Hotnews Hotnews,
 LiveText Simona Halep vs Elena Rybakina (de la 17:00)

Simona Halep mai are un singur obstacol in drumul spre al 20-lea titlu al carierei. Principala favorita a turneului de la Dubai o intalneste in finala pe Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA), jucatoare aflata la a patra finala in acest sezon. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. continuă pe Hotnews

Asa am trait Simona Halep - Elena Rybakina in finala de la Dubai

Sambata dupa ora 17:00 am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA de la Dubai in care s-au intalnit Simona Halep si Elena Rybakina.

WTA Dubai: Cand va avea loc finala dintre Simona Halep si Elena Rybakina

Simona Halep 2 WTA) va juca sambata finala cu numarul 37 a carierei. in lupta pentru trofeul de la Dubai, fostul lider mondial o va infrunta pe Elena Rybakina Kazahstan, 19 WTA, 20 de ani). Partida va incepe la ora 17:00 ora Romaniei) si va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier 5) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Se actualizeaza.

WTA Dubai: Simona Halep vs Elena Rybakina, meciul pentru titlu (de la ora 17:00)

Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in finala turneului de la Dubai a 37-a a carierei), unde se va duela cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Partida va incepe la ora 17:00 ora Romaniei) si va fi transmisa LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

LiveText Simona Halep vs Jennifer Brady (dupa ora 17:35)

Sa reusesti de la inceputul anului sa treci de jucatoare precum Ashleigh Barty, Elina Svitolina sau Garbine Muguruza nu este la indemana oricui. Jennifer Brady joaca poate cel mai bun tenis al carierei, unul bazat pe o deplasare foarte buna, pe un forehand cu variatie topspin, dar si plat) si pe un rever solid. Simona Halep a aratat ca stie cum sa joace impotriva americancei, cea mai recenta victorie venind la Australian Open, in primul tur. Halep vs Brady va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

Ora finalei de la Dubai dintre Simona Halep si Elena Rybakina

Simona Halep va disputa, sambata, o noua finala in circuitul WTA, prima din 2020.

WTA Dubai: Karolina Pliskova, eliminata in sferturi

Turneul WTA de la Dubai de categorie Premier) a ramas si fara favorita numarul doi, Karolina Pliskova fiind eliminata in sferturi de Elena Rybakina 19 WTA). Dintre primii 4 capi de serie, Simona Halep este ultima care a ramas pana in acest moment in competitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )