Libnet.ro
UNICEF

05:15

Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier 5) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, campioana la Dubai dupa o finala dramatica cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6(5)

Timp de doua ore si 26 de minute, Simona si Elena si-au impartit lovituri precum pugilistii. Au fost numarate, s-au ridicat, au continuat lupta si a rezultat o finala dramatica in care era greu de intuit cine va castiga. Halep a avut nervii mai tari intr-un tiebreak al decisivului in care orice era posibil. Campioana de la Wimbledon a cucerit al doilea trofeu la Dubai Premier) dupa un meci epic cu Rybakina 3-6, 6-3, 7-65)). Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Dubai: Sunt aproape moarta

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep e campioana la Dubai si jucatoarea noastra ajunge la titlul cu numarul 20 din cariera.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a invins-o pe Ons Jabeur in optimi la Dubai: A fost un meci foarte dificil. Ma bucur ca am castigat

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai. Romanca a spus ca a fost un meci dificil si obositor, dar ca se bucura foarte mult ca a iesit invingatoare.

Simona Halep, prima reactie dupa al 20-lea trofeu: Sunt aproape moarta

Simona Halep a avut o prima reactie dupa al 20-lea trofeu din cariera sa.

Simona Halep, calificare fantastica in finala la Dubai

Simona Halep este in finala la Dubai. in semifinale a spulberat-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0, dupa o ora si doua minute de joc.

VIDEO Simona Halep, defensiva de fier si spectacolul oferit impreuna cu Elena Rybakina - Cele mai frumoase lovituri ale finalei

Simona Halep si Elena Rybakina au oferit un spectacol desavarsit in ultimul act al competitiei de la Dubai. Defensiva romancei a fost la cel mai inalt nivel, insa nici ofensiva sa nu a aratat deloc rau. De partea cealalta a fileului, jucatoarea din Kazakhstan a demonstrat ca nu a ajuns intamplator in patru finale in acest debut de sezon. Intra in material pentru a urmari cele mai spectaculoase puncte ale partidei care i-au adus Simonei al 20-lea titlu al carierei.

LiveText Simona Halep vs Jennifer Brady (dupa ora 17:35)

Sa reusesti de la inceputul anului sa treci de jucatoare precum Ashleigh Barty, Elina Svitolina sau Garbine Muguruza nu este la indemana oricui. Jennifer Brady joaca poate cel mai bun tenis al carierei, unul bazat pe o deplasare foarte buna, pe un forehand cu variatie topspin, dar si plat) si pe un rever solid. Simona Halep a aratat ca stie cum sa joace impotriva americancei, cea mai recenta victorie venind la Australian Open, in primul tur. Halep vs Brady va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

Simona Halep rasufla usurata dupa un debut greu la Dubai: Am avut si un pic de noroc. M-am simtit ca la fotbal

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria dramatica in fata lui Ons Jabeur a fost pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, desi epuizarea i se citea pe chip.

VIDEO Simona Halep Elena Rybakina, finala LIVE Dubai 2020. Simona Halep, adversara de temut

Dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Dubai, au aparut o serie de comentarii in presa internationala. Simona Halep o va intalni astazi pe Elena Rybakina in finala de la Dubai, care se joaca incepand cu ora 17:00. UPDATE: Galeria Romaniei de la Dubai s-a mobilizat si au strigat zeci de secunde Simona! Simona!.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )