Libnet.ro
UNICEF

15:45

Martina Navratilova, despre Simona Halep: Ar trebui ca acum sa aiba mai multa incredere in ea la toate meciurile. Sa aiba mentalitatea de la meciul cu Serena

Hotnews Hotnews,
 Martina Navratilova, despre Simona Halep: Ar trebui ca acum sa aiba mai multa incredere in ea la toate meciurile. Sa aiba mentalitatea de la meciul cu Serena

Fosta sportiva Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep ar trebui sa aiba mai multa incredere in ea insasi ca urmare a jocului prestat in finala de la Wimbledon, cu Serena Williams. continuă pe Hotnews

Daniel Dobre, despre Simona Halep: Nici Federer nu e asa independent ca ea Cu Darren Cahill langa noi, n-ar mai pierde un meci tot anul

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre performanta romancei de la Wimbledon, la emisiunea Marius Tuca Show . Omul care sta in spatele campioanei a povestit toate trairile de la Grand Slam, momentul in care a simtit ca Simona va castiga turneul si rolul antrenorului in pregartirea unui sportiv de nivel superior.

Darren Cahill, despre Simona Halep: O performanta uimitoare, o femeie minunata

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep 4 WTA), i-a transmis acesteia un mesaj, marti, prin intermediul contului personal de Twitter, in care o felicita pe sportiva romanca pentru castigarea turneului de la Wimbledon.

Navratilova: Simona ar trebui ca acum sa aiba mai multa incredere in ea la toate meciurile

Fosta sportiva Martina Navratilova a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep .

Gabriela Firea organizeaza un eveniment pentru Simona Halep, insa nu participa

Simona Halep isi va prezentatrofeul in fata fanilor pe Arena Nationala din Bucuresti. Ceremonia ar urma sa aiba loc miercurila ora 19:00, iar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va.

Simona Halep, luata la intrebari de Ion Tiriac pe National Arena despre meciul istoric de la Wimbledon. Ai pornit prima. De ce?

Simona Halep a venit cu premiul acasa! Istoria s-a scris zilele trecute, iar bucuria se traieste inapoi in Romania. Campioana noastra a venit la gala oficiala cu fanii sai pe Arena Nationala unde a fost luata la intrebari de Ion Tiriac. Simona Halep, luata al intrebari de Ion Tiriac, pe Arena Nationala Ai pornit prima .

L-a cunoscut la Wimbledon si au stat tot timpul impreuna. Cine este tanarul nedezlipit de Simona Halep

Simona Halep a intrat in istorie odata cu castigul de la Wimbledon. Se pare ca unul din secretele succesului a fost prezenta unui tanar. Cine este acesta si ce declaratii a facut campioana noastra despre el? Cine este tanarul misterios care este nedezlipit de Simona Halep? Prezenta unui tanar alaturi de campioana noastra a trezit .

Simona Halep, intalnire cu fanii pe Arena Nationala

La fel cum s-a intamplat in urma cu un an dupa castigarea Roland Garros, Simona Halep va prezenta trofeul cucerit acum la Wimbledon pe Arena Nationala in fata fanilor dornici sa o intalneasca.

VIDEO Discurs superb al lui Novak Djokovici despre Romania. Ce a facut sarbul, pe scena, alaturi de Simona Halep

Simona Halep si Novak Djokovici sunt laureatii din acest an, de la Wimbledon, turneu care s-a incheiat duminica la Londra.

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17.

Dezvaluiri despre Simonei Halep: Nici Federer nu e asa de independent ca ea!

Simona Halep a castigat al doilea Grand Slam din cariera ei, triumfand pe iarba de la Wimbledon, unde a facut un turneu remarcabil.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )