Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactii dupa Clinceni CFR Cluj. Dan Petrescu, nemultumit dupa 4-1!

Online Sport Online Sport,
Reactii dupa Clinceni CFR Cluj. Dan Petrescu, nemultumit dupa 4-1!

Vedeti mai jos reactiile oferite de cei doi antrenori dupa meciul Academica Clinceni CFR Cluj, meci din etapa a 2-a a Ligii 1. continuă pe Online Sport

Asa am trait Academica Clinceni - CFR Cluj

De la 21:00 am transmis live text in aceasta pagina meciul Academica Clinceni - CFR Cluj din etapa a 2-a in Liga 1.

Moment incredibil la Cluj: Dan Petrescu s-a luat cu mainile de cap si a cerut intreruperea conferintei de presa

CFR Cluj va intalni, diseara ora 21. 00, Digi Sport, Look TV), Astana din Kazahstan, in mansa secunda a turului I preliminar al Ligii Campionilor. Partida a fost precedata de un episod rar intalnit la acest nivel.

Liga 1: Academica Clinceni vs CFR Cluj 1-4 Clujenii au avut un jucator in plus din minutul 58

Formatia CFR Cluj a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Academica Clinceni, in etapa a doua a Ligii I. Campioana a evoluat cu un jucator in plus din minutul 58, dupa ce Rauta, de la Academica, a fost eliminat.

Dan Petrescu, dupa calificarea in turul II preliminar: Cine ma judeca? Unii care nu au facut nimic! M-am saturat de trofee si de cati bani am facut

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a tinut sa le raspunda celor care l-au atacat, dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in turul II preliminar al Champions League 3-2 la general vs Astana). Bursucul a declarat ca a el a castigat trofee si foarte multi bani din fotbal, in timp ce criticii sai nu au realizat nimic.

Champions League: CFR Cluj s-a calificat in turul II preliminar, unde o va intalni pe Maccabi Tel Aviv (3-1 vs Astana, 3-2 la general) - Omrani, eroul serii

Dupa un inceput foarte dificil de meci, in care Astana a deschis scorul si s-a desprins la 2-0 la general, CFR Cluj a dominat categoric partida disputata pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, a egalat situatia pana in minutul 26 si a ratat mai multe ocazii. Omrani marcatorul primului gol si omul decisiv la a doua reusita) a inscris golul de 3-1 cu calcaiul si a obtinut calificarea ardelenilor in turul II al preliminariilor Champions League. Maccabi Tel Aviv Israel) este urmatoarea adversara a echipei lui Dan Petrescu.

CFR Cluj, favorita in campionat cu Academica Clinceni

Dupa calificarea in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor la capatul unui retur perfect contra celor de la Astana, campioana CFR Cluj revine in campionat pentru a se redresa dupa inceputul modest.

CFR Cluj face scor cu Academica Clinceni. Patru goluri din faze fixe!

Campioana CFR Cluj s-a descatusat in meciul cu Academica Clinceni din etapa a 2-a de Liga 1, partida pe care formatia din Gruia a castigat-o in deplasare, cu 4-1 3-0).

Conflict intre doi colegi din generatia de aur: Ce, sa ma bag bine pe langa Dan Petrescu?

Colegi la echipa nationala in cea mai buna perioada din istoria primei noastre reprezentative, Dan Petrescu si Ilie Dumitrescu au ajuns acum sa se atace reciproc prin intermediul interventiilor din spatiul televizual.

CFR Cluj, prima mansa cu Maccabi Tel-Aviv pe teren propriu. Programul meciurilor din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, CFR Cluj, continua parcursul in preliminariile Ligii Campionilor dupa 3-2 la general cu Astana din Kazahstan.

Champions League: Ludogorets, eliminata de Ferencvaros (Moti a primit rosu) CFR Cluj, Celtic si Rosenborg s-au calificat in turul doi preliminar (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc partidele ramase din mansa secunda a primului tur preliminar al Champions League. Ludogorets Razgrad Bulgaria), cu fundasul Cosmin Moti titular eliminat in 82) si atacantul Claudiu Keseru intrat dupa pauza, a fost eliminata de echipa Ferencvaros Ungaria). Slovan Bratislava, campioana Slovaciei, a parasit competitia dupa 2-3 la general impotriva muntenegrenilor de la Sutjeska. Echipe precum CFR Cluj, Celtic Glasgow, Rosenborg sau Qarabag s-au calificat in turul urmator.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )