Libnet.ro
UNICEF

01:05

Torino Juventus, cel mai vechi derby al Italiei propune un nou episod

Online Sport Online Sport,
Torino Juventus, cel mai vechi derby al Italiei propune un nou episod

Cunoscut in Italia drept Derby della Molle, duelul dintre Torino si Juventus a fost dominat in ultimii ani de Batrana Doamna, dar formatia Granata va incerca sa rastoarne ierarhia cel putin la meciul de sambata seara. continuă pe Online Sport

Aproape jumatate din populatia oraselor locuieste n imobile mai vechi de 34 de ani (sondaj IRSOP)

Aproape jumatate din populatia oraselor locuieste in imobile mai vechi de 34 de ani, iar procentul este mai mare in randul persoanelor cu venituri mici, se arata intr-un studiu realizat de IRSOP pentru Asociatia Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania ABDLR). Reamintim ca, desi noa lege privind contractele de economisire-creditare a fost publicata in luna iulie, nici pana acum nu s-au dat si normele care sa o faca pe deplin operationala, cele doua institutii care opereaza pe acest segment- BCR BpL si Raiffeisen BpL neputand incheia noi contracte.

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

Controlul armelor: Rata deceselor cauzate de mpuscaturi n SUA atinge cel mai nalt nivel de dupa 1996

Cresterea constanta a sinuciderilor care implica arme de foc a impins rata deceselor cauzate de arme in SUA la cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani, cu aproape 40 000 de oameni ucisi in impuscaturi in 2017, potrivit unor noi statistici furnizate de Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, transmite The Guardian.

Ministrul Muncii, la Digi24: nghetarea salariilor bugetarilor reprezinta scenariul cel mai pesimist trimis CE; nu va fi pus n practica

Salariul angajatilor din sectorul public va fi majorat de la 1 ianuarie cu 25% din diferenta dintre salariul actual si cel stabilit pentru 2022, a declarat miercuri seara, la Digi 24, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, precizand ca inghetarea salariilor reprezinta scenariul cel mai pesimist trimis Comisiei Europene si nu va fi pus in practica, potrivit Agerpres.

Ministrul Muncii: nghetarea salariilor bugetarilor reprezinta scenariul cel mai pesimist trimis CE; nu va fi pus n practica

Salariul angajatilor din sectorul public va fi majorat de la 1 ianuarie cu 25% din diferenta dintre salariul actual si cel stabilit pentru 2022, a declarat miercuri seara, la Digi 24, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, precizand ca inghetarea salariilor reprezinta scenariul cel mai pesimist trimis Comisiei Europene si nu va fi pus in practica, potrivit Agerpres.

Parlamentul European a aprobat acordul comercial UE-Japonia, cel mai important negociat vreodata

Parlamentul european a aprobat miercuri un vast acord comercial intre UE si Japonia, cel mai important incheiat pana acum, prezentat ca nu simbol in fata protectionismului lui Donald Trump si crizei politice din jurul Brexit, relateaza AFP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 DECEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand o crestere de 1,11%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 3 - 10 decembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET-FI, care a suferit o retragere de 1,29%, in aceeasi perioada de raportare.

Cel mai bizar dispozitiv confiscat in 2018 in penitenciarele din Romania. Cum au ajuns detinutii de la Aiud sa-si produca singuri alcool in celula

In 2018, angajatii Penitenciarului de Maxima Sigranta din Aiud au confiscat, in urma unor controale de rutina sau inopinate, peste 70 de obiecte interzise de la detinuti. Cea mai surprinzatoare descoperire a fost o instalatie artizanala de produs alcool.

Cel mai modern centru de batrani din nord-vestul tarii, deschis in Maramures

Caminul Rezidential pentru ingrijirea Persoanelor in Varsta Bunul Samaritean este unul din cele mai moderne din tara. Centrul a fost construit de Primaria si Consiliul Local Coroieni, in parteneriat cu Episcopia Ortodoxa Romana a Maramuresului si Satmarului.

Cel mai periculos interlop din Bucuresti a murit in inchisoare. A fost gasit fara suflare in celula

Iancu Trandafir, cunoscut drept Regele cocalarilor, a incetat din viata. Cel care in trecut a comandat asasinarea lui Ion Balint, zis Nutu Camataru, a fost gasit fara suflare in celula.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )