Libnet.ro
UNICEF

07:16

VIDEO Anthony Martial, numar de magie vs Watford Victorii pentru Manchester United, Wolves si Arsenal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Anthony Martial, numar de magie vs Watford Victorii pentru Manchester United, Wolves si Arsenal

Anthony Martial a reusit unul dintre cele mai frumoase goluri ale acestui sezon de Premier League. Francezul si-a ametit adversarii cu o miscare simpla si l-a lobat pe portarul Ben Foster cu o executie superba. Manchester United si Wolverhampton au obtinut, duminica, victorii la scor de neprezentare, in timp ce Arsenal a castigat la limita meciul cu Everton, scor 3-2. continuă pe Hotnews

VIDEO Leipzig, dominanta pe terenul lui Schalke Victorii pentru Dortmund, Koln si Dusseldorf

RB Leipzig a oferit un adevarat recital pe stadionul lui Schalke 04. Formatia antrenata de Julian Nagelsmann s-a impus cu 5-0 si a revenit pe pozitia secunda in Bundesliga. Sambata au mai obtinut cate trei puncte Borussia Dortmund, Koln si Fortuna Dusseldorf.

Europa League: Victorii pentru Inter, Bayer Leverkusen, AS Roma si Arsenal; Ajax, invinsa de Getafe (Rezultatele serii)

Joi au avut loc duelurile din prima mansa a 16-imilor Europa League. Inter Milano s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Ludogoret, in timp ce Arsenal a castigat la limita 1-0) in deplasarea din Grecia cu Olympiacos Pireu. Echipe precum Bayer Leverkusen, AS Roma, Eintracht Frankfurt, Wolfsburg sau Wolves au obtinut victorii in meciurile jucate pe teren propriu. Ajax, semifinalista la editia de anul trecut din Champions League, a fost invinsa de Getafe, in deplasare, scor 2-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )