Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cand se va disputa meciul FCSB CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Cand se va disputa meciul FCSB CFR Cluj

Oficialii LPF au avansat o posibila data de disputare a meciului FCSB CFR Cluj, partida care trebuia sa aiba loc sambata seara, dar care a fost amanata din cauza aparitiei unui caz de Covid-19 in tabara ardelenilor. continuă pe Online Sport

Liga 1: Meciul FCSB vs CFR Cluj a fost amanat dupa un caz de Covid-19 la clujeni

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a anuntat, sambata, ca meciul FCSB CFR Cluj a fost amanat din cauza unui caz de coronavirus la echipa oaspete.

Derby-ul FCSB CFR Cluj, amanat, pentru un caz de COVID

Meciul FCSB - CFR Cluj, programat astazi in etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I, a fost amanat in ur.

Partida FCSB CFR Cluj a fost amanata! Un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dupa ce Dinamo a ajuns la nu mai putin de 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus, problemele se muta in play-off. Partida dintre FCSB CFR Cluj, care era programata astazi, de la ora 21:00, a fost amanata. Anuntul a fost facut ce Digi Sport, una dintre televiziunile care detin drepturile TV. Un jucator .

Covid alert! FCSB - CFR Cluj amanat dupa depistarea unui caz de coronavirus

Partida dintre FCSB si Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, care trebuia sa se dispute sambata seara, a fost amanata in urma depistarii unui caz de infectare cu COVID-19 in lotul echipei ardelene.

LIVE FCSB - CFR Cluj (20:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, sambata, de la ora 21:00, duelul care poate decide titlul de campioana in Liga 1.

Gigi Becali dupa amanarea meciului cu CFR Cluj: Poate au facut astia vreo smecherie

Partida FCSB CFR Cluj nu se va mai disputa, sambata seara, la ora stabilita 21:00, dupa ce un jucator de la formatia oaspete a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Jucator infectat cu coronavirus la CFR Cluj! Meciul cu FCSB din aceasta seara a fost amanat

Un jucator de fotbal de la CFR Cluj a fost confirmat cu coronavirus, motiv pentru care meciul cu FCSB a fost amanat. Partida urma sa aiba loc in aceasta seara de la ora 21.

CORONAVIRUS |Jucator de la CFR Cluj, testat pozitiv cu COVID-19. Meciul cu FCSB de sambata seara, amanat

Un fotbalist de la CFR Cluj a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in aceste conditii, mediul cu FCSB, programat pentru sambata seara, nu va mai avea loc, urmand a fi reprogramata,.

Viktor Orban, premierul Ungariei, solicitat sa se implice in fotbalul din Romania. Campioana CFR Cluj a semnat documentul

CFR Cluj, campioana la fotbal din sezonul trecut, cere finantare de la Guvernul Ungariei. in prezent, ardelenii asteapta unda verdede la Viktor Orban, informeaza GSP. Nelutu Varga, patronul celor de.

Reactii dupa amanarea FCSB - CFR. De ce smecherie s-a temut Becali si cum vrea Dragomir sa impace pe toata lumea

Imediat dupa ce LPF a decis ca partida din aceasta seara sa fie amanata, din cauza unui fotbalist suspect de coronavirus din cadrul echipei clujene, reactiile oamenilor din fotbalul romanesc au inceput sa curga pe posturile de televiziune.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )