Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai spectaculoasa lovitura din istoria snookerului (video)

Online Sport Online Sport,
Cea mai spectaculoasa lovitura din istoria snookerului (video)

Cel putin asa au apreciat la prima vedere comentatorii de limba engleza ai meciului dintre Stephen Maguire si Neil Robertson. continuă pe Online Sport

CEA MAI SEXY BUNICA DIN LUME rupe internetul cu POZE NECENZURATE! Barbatii AU iNNEBUNIT cand au aflat CE VARSTA ARE! Nu se poate... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

Gina Steward este supranumita cea mai sexy bunicuta din lume! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA La doar 49 de ani, australianca face mii de euro.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

Vine URGIA peste ROMANIA! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Avem DETALII

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna. LACRIMI iN MUZICA ROMANEASCA! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Potrivit.

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

Fuga Nadiei, reeditata in Iran: Cea mai iubita sportiva a tarii a plecat in Olanda si s-a pozat fara valul islamic

Intr-un moment in care regimul dictatorial de la Teheran incearca din rasputeri sa promoveze un asa-zis atasament al poporului de figurile emblematice ale tarii, a venit o lovitura crunta: Kimia Alizadeh, singura medaliata olimpica din istoria Iranului, s-a refugiat in Olanda.

A fost descoperita cea mai veche materie de pe pamant: Praf de stele vechi de 7,5 miliarde de ani

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai veche materie de pe Terra, in timp ce analizau un meteorit. Este vorba despre praf de stele vechi de 7,5 miliarde de ani, relateaza BBC News.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Cea mai dezvoltata fizic

I: Dintre trei fetite de clasa a doua, una blonda, una bruneta si una roscata, care este cea mai dezvoltata fizic? R: Blonda, ca are 14 ani.

Cum sa faci cea mai buna CIORBA DE PUI a LA GREC. Reteta pe care o vei adora

Ca sa faci cea mai buna ciorba de pui a la grec, respecta aceasta reteta. ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA Ai nevoie de urmatoarele.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Iranul mai primeste o lovitura: Cea mai buna sahista a tarii s-a retras de la nationala, dupa un scandal urias

Sara Khademalsharieh 22 de ani), a 13-a jucatoare a lumii, a sustinut decizia unui jucator iranian de a concura impotriva sportivilor din Israel, lucru interzis de regimul de la Teheran!.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )