Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosmin Contra, inaintea meciului cu Malta: Orice pas gresit ne diminueaza sansele de calificare

Hotnews Hotnews,
 Cosmin Contra, inaintea meciului cu Malta: Orice pas gresit ne diminueaza sansele de calificare

Selectionerul Cosmin Contra a explicat, intr-o conferinta de presa sustinuta sambata, faptul ca nu a abordat cu teama meciul cu Spania, 1-2, si e convins ca Romania se poate califica la EURO 2020. Pentru tricolori urmeaza partida cu Malta, care se va disputa duminica, de la ora 19:00, la Ploiesti LiveText pe HotNews. ro). continuă pe Hotnews

Cosmin Contra inaintea meciului cu Spania: Esta claro que...

Seclectionerul Cosmin Contra a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala despre meciul de joi cu Spania din preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra, inaintea duelului cu Spania: Avem nevoie de o zi perfecta si de putin noroc, iar ei trebuie sa prinda o zi slaba

Duelul dintre Romania si Spania, din preliminariile Euro 2020, se apropie cu pasi repezi. Confruntarea de pe Arena Nationala va avea loc joi, de la ora 21:45. intr-un interviu acordat pentru Marca, Cosmin Contra a declarat ca viseaza la cel putin un egal, precizand si conditiile necesare pentru ca tricolorii sa obtina un rezultat pozitiv: Pentru asta avem nevoie de o zi perfecta, dar si de putin noroc. in plus, ei trebuie sa prinda o zi slaba.

Cosmin Contra s-a enervat la conferinta de presa inaintea meciului cu Malta! Ce l-a deranjat pe antrenorul nationalei

Selectionerul Cosmin Contra a tinut sa le raspunda celor care l-au contestat dupa esecul suferit de Romania in meciul cu Spania, 1-2, in preliminariile Euro 2020.

Vlad Chiriches increzator inaintea meciului cu Spania

Recent transferat de la Napoli la Sassuolo, unde va avea mai multe sanse de a juca, fundasul Vlad Chiriches a prefatat alaturi de selectionerul Cosmin Contra intalnirea cu Spania de joi seara in preliminariile EURO 2020.

in fotbal, ca in politica. Cosmin Contra, dupa ce presa i-a aratat ca are cifre la fel de slabe ca Daum: Alta intrebare

Selectionerul Cosmin Contra a sustinut sambata conferinta de presa premergatoare partidei cu Malta de duminica, contand pentru preliminariile EURO 2020. Deranjat de intrebarile mass-media, antrenorul.

Cosmin Contra: Urmeaza patru finale

Selectionerul Cosmin Contra este de parere ca pentru nationala Romaniei urmatoarele patru meciuri reprezinta tot atatea finale in tentativa de calificare la EURO 2020.

Cosmin Contra explica infrangerea cu Spania: In prima repriza jucatorilor le-a fost frica

Romania a fost invinsa de Spania dupa un meci cu doua reprize opuse ca exprimare din partea jucatorilor nationalei noastre, diferenta pe care selectionerul Cosmin Contra a incercat sa o explice la conferinta de presa de dupa meci.

Moment amuzant cu Cosmin Contra la o conferinta de presa: Esta claro que. Scuze! - VIDEO

Cosmin Contra spera sa obtina un punct mare cu Spania, in aceasta seara. Antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, cunoaste bine fotbalul iberic si chiar a inceput conferinta de presa cu un.

Cosmin Contra: Sa avem curaj, sa nu ne fie frica in fata Spaniei. Vreau victoria, dar as fi multumit cu un egal

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca tricolorilor ar trebui sa nu le fie frica la meciul cu Spania, din preliminariile Euro-2020, ei avand nevoie de curaj pentru a-i pune in dificultate pe iberici.

DigiSport: Cosmin Contra s-a incurcat la conferinta de presa! Raspunsul care i-a facut pe toti sa rada

Cosmin Contra 43 de ani) a reusit sa starneasca amuzamentul tuturor reprezentantilor mass-media, la conferinta de presa oficiala dinaintea partidei de maine seara. La un moment dat, selectionerul tricolorilor a fost intrebat de catre un jurnalist roman daca s-ar multumi cu un egal. Raspunsul pe care l-a oferit Gurita a reusit sa-i faca sa rada pe cei din sala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )