Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cosmin Contra s-a enervat la conferinta de presa inaintea meciului cu Malta! Ce l-a deranjat pe antrenorul nationalei

Adevărul Adevărul,
Cosmin Contra s-a enervat la conferinta de presa inaintea meciului cu Malta! Ce l-a deranjat pe antrenorul nationalei

Selectionerul Cosmin Contra a tinut sa le raspunda celor care l-au contestat dupa esecul suferit de Romania in meciul cu Spania, 1-2, in preliminariile Euro 2020. continuă pe Adevărul

Moment amuzant cu Cosmin Contra la o conferinta de presa: Esta claro que. Scuze! - VIDEO

Cosmin Contra spera sa obtina un punct mare cu Spania, in aceasta seara. Antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, cunoaste bine fotbalul iberic si chiar a inceput conferinta de presa cu un.

Cosmin Contra, inaintea meciului cu Malta: Orice pas gresit ne diminueaza sansele de calificare

Selectionerul Cosmin Contra a explicat, intr-o conferinta de presa sustinuta sambata, faptul ca nu a abordat cu teama meciul cu Spania, 1-2, si e convins ca Romania se poate califica la EURO 2020. Pentru tricolori urmeaza partida cu Malta, care se va disputa duminica, de la ora 19:00, la Ploiesti LiveText pe HotNews. ro).

Cosmin Contra inaintea meciului cu Spania: Esta claro que...

Seclectionerul Cosmin Contra a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala despre meciul de joi cu Spania din preliminariile EURO 2020.

DigiSport: Cosmin Contra s-a incurcat la conferinta de presa! Raspunsul care i-a facut pe toti sa rada

Cosmin Contra 43 de ani) a reusit sa starneasca amuzamentul tuturor reprezentantilor mass-media, la conferinta de presa oficiala dinaintea partidei de maine seara. La un moment dat, selectionerul tricolorilor a fost intrebat de catre un jurnalist roman daca s-ar multumi cu un egal. Raspunsul pe care l-a oferit Gurita a reusit sa-i faca sa rada pe cei din sala.

Vlad Chiriches increzator inaintea meciului cu Spania

Recent transferat de la Napoli la Sassuolo, unde va avea mai multe sanse de a juca, fundasul Vlad Chiriches a prefatat alaturi de selectionerul Cosmin Contra intalnirea cu Spania de joi seara in preliminariile EURO 2020.

in fotbal, ca in politica. Cosmin Contra, dupa ce presa i-a aratat ca are cifre la fel de slabe ca Daum: Alta intrebare

Selectionerul Cosmin Contra a sustinut sambata conferinta de presa premergatoare partidei cu Malta de duminica, contand pentru preliminariile EURO 2020. Deranjat de intrebarile mass-media, antrenorul.

Cosmin Contra explica infrangerea cu Spania: In prima repriza jucatorilor le-a fost frica

Romania a fost invinsa de Spania dupa un meci cu doua reprize opuse ca exprimare din partea jucatorilor nationalei noastre, diferenta pe care selectionerul Cosmin Contra a incercat sa o explice la conferinta de presa de dupa meci.

Cosmin Contra: Sa avem curaj, sa nu ne fie frica in fata Spaniei. Vreau victoria, dar as fi multumit cu un egal

Selectionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca tricolorilor ar trebui sa nu le fie frica la meciul cu Spania, din preliminariile Euro-2020, ei avand nevoie de curaj pentru a-i pune in dificultate pe iberici.

Cosmin Contra, inaintea duelului cu Spania: Avem nevoie de o zi perfecta si de putin noroc, iar ei trebuie sa prinda o zi slaba

Duelul dintre Romania si Spania, din preliminariile Euro 2020, se apropie cu pasi repezi. Confruntarea de pe Arena Nationala va avea loc joi, de la ora 21:45. intr-un interviu acordat pentru Marca, Cosmin Contra a declarat ca viseaza la cel putin un egal, precizand si conditiile necesare pentru ca tricolorii sa obtina un rezultat pozitiv: Pentru asta avem nevoie de o zi perfecta, dar si de putin noroc. in plus, ei trebuie sa prinda o zi slaba.

Cosmin Contra: Urmeaza patru finale

Selectionerul Cosmin Contra este de parere ca pentru nationala Romaniei urmatoarele patru meciuri reprezinta tot atatea finale in tentativa de calificare la EURO 2020.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )