Libnet.ro
UNICEF

05:30

Focar de Covid-19 la CFR Cluj. Alte cinci cazuri depistate

Online Sport Online Sport,
Focar de Covid-19 la CFR Cluj. Alte cinci cazuri depistate

Echipa CFR Cluj se confrunta cu un adevarat focar de Covid-19, dupa ce Alexandru Paun fusese primul jucator depistat chiar in dimineata zilei meciului cu FCSB, partida amanata de LPF. continuă pe Online Sport

Loviti din plin de coronavirus: Alte cinci cazuri pozitive in lotul campioanei CFR Cluj - Pe cine nu se mai poate baza Dan Petrescu

Din pacate pentru CFR Cluj, cazul lui Adrian Paun nu a fost unul singular, alte cinci persoane din cadrul gruparii de Liga 1 fiind depistate pozitiv la Covid-19.

CFR, zguduita: inca cinci cazuri de coronavirus! Dan Petrescu pierde un jucator de baza

Dupa ce mijlocasul Alexandru Paun 25 de ani) a facut febra si a avut rezultat pozitiv la testul efectuat sambata, acum formatia clujeana se transforma intr-un focar de infectie.

CFR Cluj ajunge la zece cazuri de Covid-19

Numarul persoanelor de la CFR Cluj confirmate pozitiv cu noul virus gripal Sars-Cov-2 ajunge la zece.

Liga 1: inca cinci cazuri de infectari cu COVID-19 la CFR Cluj. Despre cine este vorba

Dupa ce, in weekend, jucatorul echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Paun, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, alte cinci persoane din cadrul echipei de Liga 1 au fost depistate cu SARS-CoV-2. Mai.

DigiSport: Dupa Dinamo, si CFR Cluj e decimata de COVID-19! 10 cazuri si la ardeleni

Asa cum se asteptau, cei de la CFR Cluj inregistreaza mai multe cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus. Desi conducerea campioanei pastreaza misterul in jurul acestui caz, s-a aflat, pe surse, ca alti patru jucatori.

Digisport: Sase cazuri de COVID-19 la CFR Cluj! Ce se intampla cu meciurile cu Botosani si FCSB

CFR Cluj a ajuns, luni, la sase cazuri de COVID-19 in cadrul clubului, dupa ce in ultimele zile au fost confirmate testele pozitive ale lui Adrian Paun, Grzegorz Sandomierski si Costin Curelea, secundul lui Dan Petrescu.

Hotararea LPF in privinta meciului CFR Cluj - FC Botosani

In conditiile in care exista sase cazuri de Covid-19 confirmate la CFR Cluj, meciul cu FC Botosani de duminica 26 aprilie ramane sub semnul intrebarii.

Mesaj dur din partea conducerii clubului CFR Cluj

Conducerea clubului CFR Cluj a lansat, duminica, un comunicat in lumina aparitiei primului caz de Covid-19 la echipa din Gruia.

Partida FCSB CFR Cluj a fost amanata! Un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dupa ce Dinamo a ajuns la nu mai putin de 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus, problemele se muta in play-off. Partida dintre FCSB CFR Cluj, care era programata astazi, de la ora 21:00, a fost amanata. Anuntul a fost facut ce Digi Sport, una dintre televiziunile care detin drepturile TV. Un jucator .

CORONAVIRUS |CFR Cluj, dupa infectarea lui Alexandru Paun: Am facut tot posibilul omenesc sa evitam infectarea cu Covid-19

Conducerea clubului CFR Cluj a declarat, duminica, intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al echipei, dupa ce jucatorul Adrian Paun a fost testat pozitiv, ca a facut tot ce s-a putut pentru a se.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1941 seconds )