Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gigi Becali, apel catre autoritati: Deschideti stadioanele sa se imbolnaveasca lumea

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali, apel catre autoritati: Deschideti stadioanele sa se imbolnaveasca lumea

Patronul echipei FCSB a avut o reactie surprinzatoare sambata dimineata inaintea meciului cu CFR Cluj din playoff. continuă pe Online Sport

Gigi Becali, plan diabolic: Deschideti stadioanele, sa se imbolnaveasca lumea

Gigi Becali este unul dintre marii contestatari ai masurilor de preventie impotriva COVID-19. Patronul celor de la FCSB, care a anuntat ca accepta sa poarte masca, a venit cu o noua propunere controversata. Becali crede ca accesul fanilor pe stadioane ar trebui sa fie permis. Tocmai pentru ca lumea sa se imbolnaveasca de coronavirus. Pana .

Gigi Becali, umilit in direct la TV. I-a platit 300.000 de euro

Gigi Becali a umilit mai multe persoane in cadrul unei conferinte de presa organizata marti. Finantatorul FCSB s-a luat de Bogdan Vintila, de Adrian Petre, dupa care a inceput sa vorbeasca de Helmuth Duckadam. Gigi Becali, umilit in direct. I-a platit 300. 000 de euro Patronul FCSB a facut, marti, un spectacol grotesc in fata jurnalistilor, .

Gigi Becali are o reteta proprie pentru a se feri de coronavirus: Trebuie neaparat in vena

Gigi Becali este departe de a fi omul care trebuie luat in serios atunci cand vine vorba de combaterea pandemiei de coronavirus. Totusi, patronul FC FCSB este convins ca este un specialist si in aceasta privinta. Cam la fel ca la fotbal, politica si multe altele. Becali le-a facut o vizita jucatorilor sai la baza .

Gigi Becali, in razboi cu un jucator: ii voi zbura direct pe cei ca el

Gigi Becali a gasit vinovatul pentru parcursul foarte slab pe care FC FCSB l-a avut de la reluarea campionatului. Patronul echipei este convins ca toate problemele au inceput cand Bogdan Planic a decis sa plece de la echipa. Sarbul era neplatit de trei luni si a fost furios pentru decizia lui Becali de a micsora .

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali .

Cum arata Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali. Aparitie neasteptata in public

Vasile Geambazi, fostul finantator din acte al FCSB-ului, traieste pe picior mare, insa daca ar fi sa ne luam dupa haine n-am mai zice asta. Nepotul multimilionar al lui Gigi Becali a fost surprins de fotoreporteri alaturi de noua sa iubita. Cum a iesit pe strada preferatul lui Becali, aflati in paragrafele urmatoare. Cum arata .

Cine este noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali crede ca a dat lovitura

Echipa FCSB are de acum un nou antrenor in care Gigi Becali si-a pus toate sperantele. Cine este si ce spune cunoscutul afacerist de noua achizitie? FCSB are un nou antrenor! Noul antrenor al FCSB a fost prezentat oficial! Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghemcampf la Al Wasl. Petrea vine .

Gigi Becali: Dracul a facut virusul asta, ca sa inchida bisericile

Gigi Becali a facut testul COVID-19 de mai multe ori si spune ca nu poarta masca de protectie. Eu ma impartasesc si nu ma imbolnavesc de niciun COVID. Domnul sa ne ajute!, a zis Becali.

Dusmanul lui Gigi Becali are probleme uriase. Unul dintre milionarii Romaniei, in vizorul ANAF

Unul dintre cei mai bogati cetateni romani a primit o vizita din partea ANAF, care i-a verificat averea personala. Barbatul face parte din categoria multi-milionarilor fantomatici, a caror aparitii publice le numeri pe degete. Ce au descoperit inspectorii Fiscului si care este decizia de ultima ora a judecatorilor, aflati in continuare. Dusmanul lui Becali are .

Gigi Becali, pus la punct de Ionut Stroe. Ce a spus ministrul despre ideea redeschiderii stadioanelor pentru public

Pretentia absurda avuta de finantatorul echipei FCSB, Gigi Becali, care a cerut redeschiderea stadioanelor de fotbal, a primit o replica ferma din partea ministrului Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )