Libnet.ro
UNICEF

22:45

Incendiile din Australia: Simona Halep l-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill si doneaza 2.000 de dolari

Hotnews Hotnews,
 Incendiile din Australia: Simona Halep l-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill si doneaza 2.000 de dolari

Simona Halep a calculat ca l-a enervat de zece ori pe Darren Cahill in timpul meciului disputat, marti, cu Ajla Tomljanovic, astfel ca va dona 2. 000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia. Victoria din optimile turneului de la Adelaide ii asigura romancei un premiu brut de 22. 400 de dolari. continuă pe Hotnews

Simona Halep, avertizata de arbitru. Greseala care nu a trecut neobservata in timpul partidei de la Adelaide

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) o infrunta marti pe Ajla Tomjlanovic 52 WTA, 26 de ani), in turul secund al turneului WTA de la Adelaide Australia).

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Adelaide

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost desemnata a doua favorita a turneului WTA de la Adelaide Australia), care va debuta luni si va avea premii totale de 848. 000 dolari.

NASA: fumul de la incendiile din Australia va face un tur complet in jurul lumii

Fumul de la incendiile din Australia este de asteptat sa faca cel putin un tur complet in jurul lumii si sa revina deasupra tarii, au avertizat oamenii de stiinta de la NASA, citati de CNN.

Mii de kilograme de mancare, aruncate din elicopter pentru a hrani animalele afectate de incendiile din Australia (GALERIE FOTO)

Autoritatile australiene au demarat o ampla campanie de hranirea animalelor ramase fara mancare in urma incendiilor devastatoare din ultimele luni, arataCNN. Denumita Operatiunea Rock.

Anunt NASA: Cum va afecta fumul din Australia toata planeta, inclusiv Romania

Australia se confrunta in prezent cu incendii devastatoare, iar acum NASA anunta ca acestea ar putea afecta toata planeta, inclusiv tara noastra. Incendiile din Australia au afectat deja o.

Simona Halep e gata de Australian Open. Mesaj de razboi pentru adversarele sale din circuit, dupa partida cu Ajla Tomljanovic (VIDEO)

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a castigat cu multa truda primul meci din 2020, invingand-o pe Ajla Tomljanovic in optimile de finala ale turneului WTA Adelaide, scor 6-4 7-5, la capatul a o.

Simona Halep si Raluca Olaru, invinse in primul tur la Adelaide

Perechea formata din jucatoarele Simona Halep si Raluca Olaru a pierdut, luni, in runda inaugurala a turneului WTA de la Adelaide.

Simona Halep, momente grele in Australia: A fost dureros pentru mine!

Simona Halep debuteaza peste 2 zile la turneul WTA din Adelaide. Nu s-au raportat inca incendiile in apropierea imediata a orasului, dar sunt incendii nestinse la cateva zeci de kilometri distanta. Simona Halep, momente grele in Australia: A fost dureros pentru mine! inceputul de an a prins-o pe sportiva de pe locul 3 WTA, cu .

FOTO Cum se regenereaza natura dupa incendiile din Australia

Incendiile majore de vegetatie extinse in mare parte din Australia au devastat suprafete uriase din mediul inconjurator.

ATP: Jucatorii au donat jumatate de milion de dolari dupa incendiile devastatoare din Australia

Jucatorii din circuitul ATP au donat 725. 000 de dolari australieni 500. 000 de dolari americani) pentru a contribui la eforturile World Wildlife Fund cu privire la revigorarea faunei si florei dupa incendiile devastatoare de vegetatie din Australia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )