Libnet.ro
UNICEF

14:01

Mats Wilander, despre finala US Open: Bianca Andreescu a fost mai buna de la primul pana la ultimul punct

Hotnews Hotnews,
 Mats Wilander, despre finala US Open: Bianca Andreescu a fost mai buna de la primul pana la ultimul punct

Mats Wilander 55 de ani) a declarat, in urma meciului din finala US Open, incheiat cu victoria Biancai Andreescu in fata Serenei Williams, cu scorul de 6-3, 7-5, ca sportiva din Canada a fost mult mai buna decat Williams. continuă pe Hotnews

US Open Bianca Andreescu, in semifinale dupa victoria cu Mertens Duel cu Bencic

Bianca Andreescu Canada, 15 WTA) este pentru prima oara intr-o semifinala de Grand Slam dupa ce a trecut in sferturi la US Open de belgianca Elise Mertens, scor 3-6; 6-2; 6-3. Ea va juca pentru un loc in finala contra Belindei Bencic Elvetia, 12 WTA).

US Open: Bianca Andreescu vs Serena Williams, duelul pentru titlu (de la ora 23:00)

Bianca Andreescu se afla la o singura victorie distanta de primul titlu de Grand Slam din cariera, sportiva canadiana cu origini romanesti se va duela cu Serena Williams, campioana de sase ori la Flushing Meadows. Partida se va disputa pe arena Arthur Ashe, va incepe de la ora 23:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

Bianca Andreescu o invinge pe Serena Williams in finala de la US Open

Jucatoarea Bianca Andreescu a castigat US Open la chiar prima ei participare din cariera pe tabloul principal.

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open: Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a obtinut, miercuri noapte, calificarea in careul de asi la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Bianca Andreescu, despre victoria cu Bencic si calificarea in finala US Open: Am castigat pentru ca am luptat pana la capat. Nu am renuntat deloc

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a ajunge pana in marea finala. Jucatoarea canadiana de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre victoria din semifinale contra Belindei Bencic, precizand ca s-a impus in fata elvetiencei pentru ca nu a renuntat la lupta, mai ales ca in setul secund a fost condusa cu 5-2.

Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open: Am visat la acest moment

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a deveni prima jucatoare din Canada care se impune intr-un turneu de Grand Slam. Jucatoarea de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre modul in care se pregateste pentru meciurile importante, stilul sau de joc, cat si despre modul in care a reusit sa o invinga pe Serena Williams in finala de la Flushing Meadows, in ciuda revenirii americancei din setul secund, indeplinindu-si astfel unul dintre cele mai mari visuri.

Bianca Andreescu, pe locul 10 in topul celor mai tinere castigatoare de Grand Slam

Canadianca a castigat US Open la exact 20 de ani dupa ce Serena Williams triumfa pe acelasi teren in primul Mare Slem al carierei. A devenit una dintre cele mai tinere castigatoare de Grand Slamdin istorie si cea mai tanara invingatoare straina de la New York.

Clasamentul WTA actualizat: Bianca Andreescu trece inaintea Simonei Halep!

Dupa titlul castigat la US Open, Bianca Andreescu ajunge pe cea mai inalta pozitie a carierei in clasamentul WTA, acolo unde tocmai a devansat-o pe Simona Halep.

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Serena Williams, in finala de la US Open

Bianca Andreescu Serena Williams este finala de la US Open 2019. Meciul se joaca sambata, 7 septembrie 2019 si este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport. Castigatoarea trofeului va primi un cec in valoare de 3. 000 de dolari. Eurosport transmite meciul Bianca Andreescu Serena Williams, finala de la US Open Bianca .

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )