Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meciul Academica Clinceni - Poli Iasi a fost reprogramat pentru duminica

Online Sport Online Sport,
Meciul Academica Clinceni - Poli Iasi a fost reprogramat pentru duminica

LPF a revenit cu o notificare oficiala in ceea ce priveste programarea meciului Academica Clinceni - Poli Iasi, partida amanata sambata din cauza aparitiei unui caz de Covid-19 in tabar formatiei oaspete. continuă pe Online Sport

Meciul Academica Clinceni - Poli Iasi amanat! Caz de covid la moldoveni

Se inmultesc cazurile de covid-19 in Liga 1 si LPF a decis amanarea meciului de la 15:30 dintre Academica Clinceni si Poli Iasi.

inca un fotbalist infectat cu Covid-19 in Liga 1: Meciul Poli Iasi vs Clinceni a fost amanat

Rodny Lopes Cabral de la Poli Iasi a fost testat pozitiv la Covid-19, iar Liga Profesionista de Fotbal a luat decizia de a amanat partida dintre formatia din Copou si Academica Clinceni. Confruntarea era prevazuta sa se dispute sambata, de la ora 15:30.

Definitivat 2020: 8 candidati au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale Cand vor fi afisate primele rezultate

Ministerul Educatiei anunta ca 6. 480 de candidati s-au prezentat mircuri la proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Dintre acestia, 8 au fost eliminati pentru tentativa de frauda, iar 433 s-au retras din motive personale. Primele rezultate vor afisate in 29 iulie.

Explicatiile IPJ Giurgiu in cazul politistului bataus revenit in functie dupa ce se anuntase demiterea sa: a fost delegat pentru 60 de zile, fara acordul sau

Politistul bataus din Bolintin Vale e din nou in functia de sef de post, la trei luni de la incidentul in care a lovit un barbat imobilizat la pamant, pentru ca nu a fost demis asa cum s-a anuntat la vremea respectiva, ci doar delegat pentru 60 de zile. Declaratiile de atunci si de acum au fost facute de purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Emanuela Sarbu.

Ce mesaj are Radu Banciu pentru Catalin Radulescu. Deputatul PSD a fost amendat pentru ca n-a purtat masca intr-un spatiu comercial si a jignit un politist (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia deputatului PSD Catalin Radulescu, care a fost amendat pentru ca nu purta masca intr-un spatiu comercial, dar si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )