Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ora meciului Halep - Sabalenka, din sferturile de la Adelaide

Adevărul Adevărul,
Ora meciului Halep - Sabalenka, din sferturile de la Adelaide

Fanii tenisului din Romania trebuie sa se trezeasca devreme pentru a urmari partida dintre Simona Halep si Aryna Sabalenka, din sferturile de finala de la Adelaide. Favoritele 2 si 6 ale turneului vor intra pe teren in jurul orei 4. continuă pe Adevărul

Ora meciului Halep - Tomljanovic. Cand joaca Simona primul meci de simplu din 2020

Simona Halep da start oficial sezonului 2020 marti dimineata, de la 10:00 - ora Romaniei, cu un duel impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, locul 52 in clasamentul WTA.

Adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, drama de nedescris. Tatal meu abia a murit!

Bielorusa Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, traieste o drama. Tatal sportivei a murit neasteptat. Adversara Simonei Halep din sferturile de la Adelaide, drama de nedescris Simona Halep, 28 de ani, loc 4 WTA, o va infrunta in sferturi la WTA Adelaide pe bielorusa Aryna Sabalenka, 21 de ani, loc WTA.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Adelaide. Este genul de jucatoare care ii poate pune probleme

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Constanteanca va juca, joi, impotriva sportivei Aryna Sabalenka locul 12 WTA), care a trecut in optimi de Bernarda Pera locul 70 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2. Partida este programata la ora 4:30, dar organizatorii pot modifica ora de start in functie .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )