Libnet.ro
UNICEF

11:45

Rezumatul meciului Romania - Spania (VIDEO)

Online Sport Online Sport,
Rezumatul meciului Romania - Spania (VIDEO)

Vedeti aici un rezumat extins al meciului Romania - Spania 1-2), disputat joi seara pe Arena Nationala in preliminariile EURO 2020. continuă pe Online Sport

Suporterii romani au luat cu asalt Arena Nationala. Ce se intampla inainte de meciul Romania Spania. VIDEO

Suporterii romani au luat cu asalt Arena Nationala. Mii de oameni au ajuns deja la stadion si asteapta cu sufletul la gura confruntarea dintre Romania si Spania, in preliminariile Euro 2020. Fanii au luat cu ei steagurile, esarfele in culorile rosu, galben si albastru si asteapta startul partidei, pregatiti sa faca show in tribune. Meciul .

Moment de reculegere inaintea meciului Romania - Spania

Partida Romania - Spania, programata joi seara de la 21:45 pe Arena Nationala in preliminariile EURO 2020, va fi precedata de un moment de reculegere.

Surpriza inaintea meciului Romania - Spania: Un jucator s-a retras de la nationala dupa 11 ani. Mesajul sau

Romania are de disputat doua partide extrem de importante in aceasta luna, ambele pe teren propriu, in preliminariile Euro 2020.

Gigi Becali, atacat din nou, inainte de Romania Spania: Patron, manager, antrenor de toate pentru toti

Gigi Becali este criticat in continuare de oamenii din fotbalul romanesc. De aceasta data Ionel Ganea este cel care se ia de patronul FCSB, chiar in ziua meciului Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ganea este de parere ca Becali este de vina ca niciun jucator de la FCSB nu a fost convocat pentru .

Cine transmite la TV Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ora inceperii meciului

Romania Spania, preliminarii Euro 2020, grupa F. Echipa nationala a Romaniei intalneste reprezentativa Spaniei, joi, 5 septembrie 2019, de la ora 21:45, in runda cu numarul 5 din preliminariile Euro 2020. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV. De asemenea, poate fi urmarita online in format live video si text .

Echipele probabile la Romania - Spania

Vedeti mai jos care sunt echipele probabile aliniate, joi seara, pe Arena Nationala, in meciul Romania - Spania din preliminariile EURO 2020.

ROMANIA - SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO in Preliminariile EURO 2020. Spaniolii nu concep sa piarda

ROMANIA - SPANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Selectionerul echipei nationale a Spaniei, Robert Moreno, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Arena Nationala din Capitala, ca se.

Romania Spania 1-2, in preliminariile Euro 2020. Tricolorii au ajuns pe locul 4 in grupa F. VIDEO

Romania a fost invinsa de Spania cu scorul de 2-1 in runda cu numarul 5 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Ibericii au deschis scorul din penalty, in minutul 29 si s-au desprins pe tabela in minutul 47, prin Alcacer. Andone a marcat golul tricolorilor in minutul 59, iar dupa eliminarea lui Llorente min.

Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti suporterii

Pe ei, pe mama lor! Meci Romania Spania, joi, pe Arena Nationala, de la ora 19:45. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti supoterii. Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala Portile stadionului se vor deschide joi, de la ora 21:45 pentru meciul Romania Spania. inaintea jocului, in .

Smiley si Gina Pistol, in tribuna la Romania Spania. Ce au facut cei doi cand au ajuns pe stadion. FOTO EXCLUSIV

Smiley si Gina Pistol s-au aflat in tribuna Arenei Nationale la partida Romania Spania, din runda cu numarul 5 a grupei F, in preliminariile Euro 2020. Cei doi au fost surprinsi de fanii aflati in preajma lor in timp ce isi cautau locurile in zona VIP. Smiley si Gina Pistol, in tribuna la Romania .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )