Libnet.ro
UNICEF

07:45

Unda verde pentru primul meci din faza playoff in Liga 2

Online Sport Online Sport,
Unda verde pentru primul meci din faza playoff in Liga 2

Echipele Turris-Oltul Turnu Magurele si FC Arges au primit unda verde din partea autoritatilor sanitare pentru disputarea meciului programat, vineri, de la ora 17:00. continuă pe Online Sport

Tribunalul da unda verde pentru judecarea medicului Mircea Beuran in dosarul spagii de 10.000 de euro

Rechizitoriul in cazul medicului Mircea Beuran este legal astfel ca procesul pe fond poate incepe, a hotarat, vineri, un magistrat de la Tribunalul Bucuresti. Beuran a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit 10. 000 de euro de la un medic pentru a-i asigura ocuparea unui post de asistent universitar.

Liga 2, play-off: Turris vs FC Arges 0-0, in primul meci Oaspetii, in inferioritate numerica o repriza intreaga

Formatia Turris-Oltul Turnu Magurele a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Campionii FC Arges, in primul meci al play-off-ului Ligii a II-a. Este prima partida din esalonul secund de dupa pauza cauzata de pandemia de coronavirus.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Profit in stagnare, venituri in crestere pentru Bursa din Bulgaria

Operatorul Bursei de Valori din Bulgaria Bulgarian Stock Exchange - BSE) a inregistrat un profit net consolidat de 1,3 milioane de leva 665. 000 de euro) in primul trimestru din 2020, nivel neschimbat fata de intervalul similar din 2019, conform seenews. com.

Veste buna pentru bucuresteni! A fost inaugurat primul amfiteatru din Capitala in aer liber

A fost inaugurat primul amfiteatru din Capitala construit in aer liber, in incinta unei unitati de invatamant din Sectorul 6 al Capitalei. in noul spatiu, care a necistat o investitie de 150 mii euro, vor fi gazduite spectacole, concursuri, decernari de premii, conferinte si nu numai. De asemenea, va fi organizat si Festivalul Regina Maria, festival de teatru dedicat copiilor din scolile si liceele sectorului.

Primul fotbalist din Romania depistat cu COVID-19. Cum se simte jucatorul din Liga 1, internat in spital

Jonathan Rodriguez, fotbalist legitimat la FC Botosani, este primul jucator din campionatul intern depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fotbalistul argentinian a revenit in Romania la jumatatea acestei.

Remdesivir devine primul medicament autorizat in Uniunea Europeana pentru COVID-19, dupa ce a primit unda verde din partea CE

Comisia Europeana a autorizat vineri punerea pe piata conditionata in Uniunea Europeana a antiviralului Remdesivir, utilizat in tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus, relateaza AFP. Remdesivir devine astfel primul medicament autorizat la nivelul UE in tratamentul impotriva COVID-19.

Tarifele de la Digi |RCS-RDS de care trebuie sa stii: ANCOM a dat unda verde

Grupul Digi e cunoscut pentru pretul abonamentelor mici pe care le ofera in Romania. Dar asta nu inseamna ca nu vine cu tarife mai mari in alte zone. Iar ANCOM e de acord cu aceasta.

Lidl Romania, surpriza pentru toti clientii din magazine. Ce se vinde pe rafturi chiar acum

Lidl are super oferte in perioada asta. Toti clientii care ajung in magazine se bucura de-o serie de produse numai bune de luat. inca din 29 iunie, Lidl a anuntat ca porneste saptamana.

CE a aprobat schema de ajutor de stat pentru firmele mari din Romania

Schema de ajutoare de stat in valoare de 4 miliarde de lei aproximativ 800 milioane euro) care vor fi acordate de statul roman unor firme private din Romania a fost aprobata joi de Comisia Europeana.

AFIR: 1,9 milioane euro disponibili pentru sprijinirea producatorilor din sectorul pomicol

Prima sesiune de depunere a Cererilor de finantare din 2020 pentru submasura referitoare la infiintarea grupurilor de producatori in sectorul pomicol, din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), s-a deschis in 30 iunie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )