Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai buni arbitri romani in semifinalele Cupei Romaniei

Online Sport Online Sport,
Cei mai buni arbitri romani in semifinalele Cupei Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor i-a delegat pe Ovidiu Hategan si Istvan Kovacs la partidele din turul semifinalele Cupei Romaniei, meciuri care se vor disputa la mijlocul acestei saptamani. continuă pe Online Sport

Averile din guvernul Orban. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri

Recent, membrii guvernului Orban si-au publicat declaratiile de avere. in ultimul an, Ion Stefan, zis si Grinda s-a remarcat prin situatia financiara excelenta. La polul opus se afla insasi premierul Ludovic Orban, care nu are niciun leu in cont. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri.

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului

Amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului din Mexic, facute de unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic. Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a transmis niste mesaje video pentru cei care conduc tara, in care a reusit cu greu sa-si tina lacrimile, dupa ce mama sa a fost arestata.

Unul dintre cei mai periculosi mafioti din Mexic, gata de razbunare. A amenintat Guvernul cu ochii in lacrimi (VIDEO)

Jose El Marro Yepez este unul dintre cei mai de temut infractori din Mexic. Liderul cartelului Santa Rosa de Lima a amenintat Guvernul, dar si pe liderii clanurilor rivale, ca se va.

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic ameninta in lacrimi guvernul, dupa retinerea mamei sale

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a amenintat guvernul si pe inamicii sai, prin intermediul unor mesaje video extrem de neobisnuite, inclusiv unul in care poate fi vazut cum isi retine lacrimile dupa arestarea mamei sale, pe parcursul weekendului, relateaza Reuters.

Vedeta care a invins lupta cu cancerul, iar acum inspira o tara intreaga. Ce spune dupa unul dintre cei mai grei ani din viata

Desi pare ca duc vieti perfecte, vedetele internationale se confrunta uneori cu probleme reale de sanatate, pe care nu le pot controla si nici nu le mai pot ascunde sub machiaj sau filtrele de pe Instagram. Unul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )