Libnet.ro
UNICEF

19:00

Champions League: Barcelona vs Inter, cel mai tare duel al serii - Programul televizarilor

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Barcelona vs Inter, cel mai tare duel al serii - Programul televizarilor

Dupa ce au remizat in primele meciuri din faza grupelor Champions League, Barcelona si Inter se infrunta pe Camp Nou, in ceea ce se anunta a fi cea mai interesanta partida a serii. Echipa lui Antonio Conte este lider in Serie A, cu sase victorii din tot atatea etape disputate. De partea cealalta, catalanii nu se bucura de cel mai bun start de sezon in La Liga sunt pe locul 4, cu 13 puncte dupa sapte etape). continuă pe Hotnews

Barcelona - Inter, capul de afis in Champions League

Seara de miercuri aduce in prim plan un duel de cinci stele intre FC Barcelona si Inter Milano.

Programul meciurilor de marti in Champions League

Etapa a 2-a din Champions League programeaza, marti, primele meciuri din aceasta runda a competitiei.

Champions League: Tottenham vs Bayern Munchen, meciul serii - Programul complet al televizarilor

Finalista la ultima editie a Champions League, Tottenham va primi la Londra pe Bayern Munchen in ceea ce se anunta a fi meciul zilei din Champions League. Cu o remiza la debut 2-2 pe terenul lui Olympiacos), formatia lui Mauricio Pochettino forteaza prima victorie din actualul sezon contra bavarezilor. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

Seara mare pentru Ianis Hagi: titular in Champions League si autorul unei ocazii uriase de gol

Genk a obtinut doar o remiza in partida cu Napoli, disputata miercuri, pe teren propriu si incheiata cu 0-0. Confruntarea a contat in runda a doua din grupele Champions League.

Pep Guardiola: Nu va fi un dezastru daca nu castig Champions League

Pep Guardiola 48 de ani), antrenorul lui Manchester City, a declarat ca scopul sau este sa ajute echipa sa evolueze si sa castige meciuri, castigarea Champions League nefiind principalul sau obiectiv.

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

Pregatiri pentru cel mai mare pelerinaj religios din Romania

Mai sunt doua saptamani pana la cel mai mare pelerinaj religios din Romania. in asteptarea sutelor de mii de credinciosi, la Iasi, hotelurile si pensiunile sunt deja rezervate. Hotelierii spun ca nu au marit tarifele pentru credinciosii care vor veni la cel mai mare pelerinaj religios din tara, asta desi gradul de ocupare este de 85%.

Sute de mii de clienti dau Volkswagen in judecata. incepe cel mai mare proces din istoria Germaniei

A inceput cel mai mare proces din istoria Germaniei si primul proces colectiv care a avut vreodata loc acolo. Sute de mii de clienti incearca sa obtina despagubiri de la Volkswagen, dupa ce producatorul a.

Cel mai corupt functionar le da clasa romanilor: cum a furat 1700 de case si terenuri

In cazul in care credeai ca inaltii functionari romani fac o treaba foarte buna in a se imbogati din bani publici, vei fi uimit de povestea unui om atat de eficient, incat a prejudiciat statul de 1700 de case si terenuri. Aceasta este povestea lui Alexandr Postrigan, un inalt functionar rus si seful districtului administrativ .

Business report: Record negativ: Romania - cel mai redus consum de gaze din istoria moderna; De ce sunt de vina pentru preturile mari la energie chiar functionari ai statului roman; Cati bani pierzi daca ii tii la banca

Ce a vazut un manager de top din HR-ul Microsoft la piata de talente romaneasca: Nu stiu cum ati facut. Pe LinkedIn, 21% dintre femeile din Romania au abilitati si pregatire tehnica. in alte tari observam. Statele lumii nu-si mai tin rezervele in dolari. Moneda din Asia care a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii. Ponderea dolarului american in rezervele valutare mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2884 seconds )