Libnet.ro
UNICEF

16:31

Franta obtine al doilea titlu mondial din istorie

Online Sport Online Sport,
Franta obtine al doilea titlu mondial din istorie

La 20 de ani distanta de la primul succes obtinut chiar pe teren propriu de generatia lui Zidane, Franta obtine un nou titlu mondial. Un trofeu adjudecat dupa o finala in care cocosii au invins Croatia, cu 4-2, o echipa vlaguita de efort dupa cele doua in meciuri in plus disputate. Croatii au jucat trei meciuri de 120 de minute in faza eliminatorie, in timp ce Franta a avut un meci de antrenament cu Danemarca in ultima faza a grupelor. continuă pe Online Sport

Performanta uriasa pentru Mbappe! Ce a reusit fotbalistul de 19 ani a lui PSG

Franta a castigat finala Campionatului Mondial, invingand Croatia in finala cu 4-2, si a castigat astfel al doilea titlu mondial din istorie.

CM 2018, finala: Franta vs Croatia (de la ora 18:00) / ntlnire cu istoria - Croatia viseaza sa devina pentru prima oara campioana mondiala; Les Bleus asteapta al doilea titlu

A venit momentul ca fotbalul sa isi afle noua regina: finala dintre Franta si Croatia trage cortina peste CM 2018, un turneu condimentat cu unele din cele mai mari surprize. Ambele nationale se afla fata in fata cu istoria. Prezenta in ultimul act pentru a treia oara in ultimii 20 de ani, Franta spera sa-si treaca in palmares al doilea trofeu din istorie. De partea cealalta, Croatia va bifa prima finala la un Campionat Mondial si poate deveni tara cu cea mai mica populatie care cucereste titlul mondial. Confruntarea va avea loc pe stadionul Luzhniki din Moscova, de la ora 18:00, putand fi urmarita in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

FRANTA-CROATIA LIVE STREAM. Meci pentru istorie ONLINE STREAM TVR in finala de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018

FRANTA-CROATIA LIVE STREAMONLINE STREAM TVR Nationalele de fotbal ale Frantei si Croatiei au efectuat sambata seara ultimul antrenament inainte de finala Cupei Mondiale 2018, care se va disputa.

FRANTA-CROATIA LIVE STREAM. Meci pentru istorie ONLINE STREAM TVR in finala la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018

FRANTA-CROATIA LIVE STREAMONLINE STREAM TVR Nationalele de fotbal ale Frantei si Croatiei au efectuat sambata seara ultimul antrenament inainte de finala Cupei Mondiale 2018, care se va disputa.

Anderson si Isner au oferit al doilea cel mai lung meci din istorie in circuit

Kevin Anderson s-a calificat in a doua lui finala de Grand Slam dupa victoria obtinuta in fata americanului John Isner, cu 7-6 6), 6-7 5), 6-7 9), 6-4, 26-24.

Luka Modrici a fost desemnat jucatorul Campionatului Mondial din Rusia

Campionatul Mondial din Rusia a fost castigat de Franta, care a invins cu 4-2 Croatia, dar jucatorul meciului nu vine din tabara campioanei.

Ultima fotografie cu fiica celui mai mare traficant de droguri din istorie! Cum arata fata lui Pablo Escobar

Fiica lui Pablo Escobar, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, Manuela Escobar, in varsta 34 de ani, a disparut din atentia publica. Escobar a terorizat Columbia in anii 80, asasinand peste 3000 de.

Campionatul Mondial din Qatar nu se mai tine vara: Decizia istorica luata de FIFA

Daca v-ati obisnuit sa va uitati la meciurile de la Campionatul Mondial vara la terase, atunci trebuie sa stiti ca totul se va schimba in 2022. Presedintele FIFA, Giani Infantino, a anuntat ca Mondialul.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )