Libnet.ro
UNICEF

10:31

Mai multe echipe la Cupa Mondiala din 2022? Emiratele Arabe Unite sunt de acord sa gazduiasca si ele cateva meciuri, cu o conditie

B1 B1,
Mai multe echipe la Cupa Mondiala din 2022? Emiratele Arabe Unite sunt de acord sa gazduiasca si ele cateva meciuri, cu o conditie

Emiratele Arabe Unite au anuntat ca, daca relatiile cu Qatarul se vor normaliza, sunt de acord sa gazduiasca si ele cateva meciuri de la Cupa Mondiala din 2022, relateaza Reuters preluata de. continuă pe B1

Mai multe scoli si licee din Capitala, inchise din cauza unei avarii RADET. Elevii au fost trimisi acasa

Elevii din cinci institutii de invatamant din Capitala au fost trimisi acasa, marti, din cauza unei avarii la RADET, au precizatreprezentantii Inspectoratului Scolar din Bucuresti, care subliniaza.

Blocul ACUM vrea mai multe sectii de vot peste hotarele R.Moldova: Guvernul isi bate iar joc de diaspora

Aparentele insala, iar cifra de 125 de sectii de votare de peste hotare, adica cu 25 mai multe decat la prezidentialele din 2016, este una de manipulare. Guvernarea nu a deschis sectii de vot acolo unde era foarte necesar, unde la alegerile precedente zeci de mii de oameni nu au reusit sa voteze, ci in state si localitati unde sunt putini cetateni moldoveni, sustin reprezentantii Blocului electoral ACUM, format din PAS si PPDA.

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special.

VIDEO A fost prins hotul care a spart mai multe frizerii din Targoviste. Ce alte fapte ii mai pun politistii in spinare

Un barbat in varsta de 44 de ani este principalul suspect in cazul mai multe furturi din frizerii si magazine din centrul orasului Targoviste. Oamenii legii au probat activitatea infractionala si au recuperat si o parte din bunuri. Prejudiciu total a fost estimat la 22. 000 lei.

Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, huiduiti in fata sediului PSD Sibiu. Mai multe persoane le-au strigat Partid de hoti si de mafioti!

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti luni dupa-amiaza la Sibiu de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului. Protestatarii le-au strigat Hotii!, Partid de hoti si de mafioti! si i-au intrebat daca nu se simt deloc vinovati pentru oamenii care au murit din cauza recursului compensatoriu.

Tot mai multe firme isi inchid portile in intreaga lume. Cat de grava este situatia, inclusiv in Romania

Cresterea economica va deveni treptat insuficienta pentru foarte multe companii din mai multe tari din cauza cresterii costurilor de productie, a re)finantarii si a provocarilor structurale, considera Euler Hermes intr-un amplu raport asupra insolventelor la nivel global.

Australian Open: Cifrele Serenei Williams pna n optimi - Puternica pe primul serviciu si la retur - Simona Halep, mai multe lovituri cstigatoare dect americanca

De la inceputul turneului de la Melbourne, Serena Williams a pierdut doar noua game-uri, fiind una dintre cele mai in forma jucatoare de la Melbourne. Americanca a impresionat la procentajele de pe primul serviciu, a fost inspirata si agresiva la retur si dominatoare de pe baseline. De cealalta parte, Simona o poate surprinde pe americanca cu ajutorul deplasarii, interesant de stiut fiind faptul ca liderul mondial a reusit pana acum mai multe lovituri castigatoare decat Serena. Confruntarea din optimile de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 10:00).

Administratorul adapostului din Prejmer, unde au fost gasite mai multe cadavre de cini, audiat de politisti

Administratorul adapostului din Prejmer, judetul Basov, unde au fost gasite mai multe cadavre de caini, a fost identificat, duminica seara, de politistii brasoveni, care l-au dus la audieri, informeaza Mediafax.

Siria sustine ca a reperat si distrus mai multe rachete lansate din Israel

Mai multe rachete lansate din Israel au fost reperate si contracarate de sistemele de aparare antiracheta din Siria, a anuntat agentia de stat Sana, citata de Reuters.

UPDATE Gripa face tot mai multe victime. 19 persoane au murit. Diferentele intre raceala si gripa, explicate de medici

Gripa face tot mai multe victime. Nu mai putin de 19 persoane au murit din cauza complicatiilor bolii, potrivit Institutului National de Sanatate Publica INSP).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )