Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pariati pe meciul Sam Querrey - Rafael Nadal

Online Sport Online Sport,
Pariati pe meciul Sam Querrey - Rafael Nadal

Unul dintre cele mai asteptate meciuri ale zilei la Wimbledon ii aduce fata in fata pe impunatorul american Sam Querrey si pe tehnicul spaniol Rafael Nadal. Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA. continuă pe Online Sport

Wimbledon: Rafael Nadal il invinge pe Sam Querrey, se califica in semifinale si stabileste al 40-lea FEDAL

Rafael Nadal l-a invins fara prea mari probleme pe americanul Sam Querrey 65 ATP), scor 7-5, 6-2, 6-2, in sferturile de finala de la Wimbledon. Ibericul se va confrunta pentru un loc in marea finala cu Roger Federer, in ceea ce va fi al 40-lea FEDAL din istorie.

Wimbledon: Novak Djokovic si Rafael Nadal, in sferturi dupa victorii in trei seturi

Novak Djokovic si Rafael Nadal nu au intampinat probleme in optimile competitiei de la Wimbledon. Cei mai bine clasati jucatori din clasamentul ATP au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva francezului Ugo Humbert 66 ATP), respectiv portughezului Joao Sousa 69 ATP) si s-au calificat in sferturi.

Unul dintre participantii la Neversea, un bucurestean de 34 de ani, a murit in timpul festivalului

Unul dintre participantii la festivalul Neversea care se desfasoara pe plaja Modern din Constanta, un bucurestean de 34 de ani, a murit, duminica seara, fiind gasit in stare de inconstienta, in apropierea.

Constanta: Unul dintre participantii la Neversea, un bucurestean de 34 de ani, a murit in timpul festivalului

Unul dintre participantii la festivalul Neversea care se desfasoara pe plaja Modern din Constanta, un bucurestean de 34 de ani, a murit, duminica seara, fiind gasit in stare de inconstienta, in apropierea uneia dintre cele cinci scene ale.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )