Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul zilei in Liga Natiunilor. Portugalia - Italia, capul de afis

Online Sport Online Sport,
Programul zilei in Liga Natiunilor. Portugalia - Italia, capul de afis

Liga Natiunilor continua luni seara cu alte meciuri din faza etapei a doua a intrecerii pe care UEFA a imaginat-o drept inlocuitoare pentru clasicele meciuri amicale. continuă pe Online Sport

Anglia - Spania, derby-ul zilei in Liga Natiunilor

Doua dintre echipele care au participat la Cupa Mondiala din acest an se infrunta in prima etapa din Liga Natiunilor, noua competitie organizata de UEFA.

Italia - Polonia, socul serii in Liga Natiunilor. Programul complet al meciurilor

A doua seara de Liga Natiunilor o aduce in prim plan pe Italia, fosta campioana mondiala si marea absenta de la Cupa Mondiala din acest an.

Romania obtine un egal muncit cu Serbia. Respiram in Liga Natiunilor

Nationala Romaniei a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Serbia, luni seara, intr-un meci disputat in etapa secunda din Liga Natiunilor. Tricolorii au fost condusi de doua ori si de fiecare data au revenit pe tabela, pentru a incheia meciul intr-o ofensiva totala. Nu mult a lipsit sa dam lovitura la Belgrad prin Mitrita in prelungirile partidei.

Remiza pentru Romania impotriva Serbiei in al doilea meci din Liga Natiunilor

A doua remiza pentru Romania in Liga Natiunilor! Tricolorii au incheiat luni seara la egalitate, 2-2, cu Serbia in meciul disputat in deplasare la Belgrad. Sarbii au deschis scorul in minutul 26 al meciului .

Franta a invins Olanda cu 2-1 in Liga Natiunilor. Cum au onorat fanii campioana mondiala

Franta a invins, duminica, pe Stade de France, cu scorul de 2-1 1-0), reprezentativa Olandei, in Grupa 1 a Ligii A din Liga Natiunilor. Acesta a fost primul meci al francezilor in fata propriilor suporteri dupa ce au devenit campioni mondiali, in Rusia.

Franta invinge Olanda in Liga Natiunilor. Rezultatele de duminica

La primul meci pe teren propriu dupa castigarea titlului mondial in vara acestui an, nationala Frantei a invins Olanda intr-un meci din Liga Natiunilor.

MACEL in Liga Natiunilor! Nationala ISLANDEI a fost umilita!E MECIUL ANULUI

Partida dintre Elvetia si Islanda s-a terminat 6-0 in Grupa a doua a Ligii A din Liga Natiunilor. Scorul a fost deschis de Zuber, in minutul 13, dar scorul primei reprize a fost stabilit de Zakaria, in minutul 2.

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

ROMANIA - MUNTENEGRU LIVE in LIGA NATIUNILOR. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, la 7 septembrie, de la ora 21,45, la Ploiesti, selectionata Muntenegrului, in .

Echipa probabila a Romaniei la debutul in Liga Natiunilor

Romania intalneste Muntenegru, vineri seara, in primul meci din Liga Natiunilor.

Asa am trait Romania - Muntenegru in Liga Natiunilor

Romania a debutat, vineri seara, in Liga Natiunilor pe teren propriu, la Ploiesti, contra nationalei statului Muntenegru. Partida a fostlive text in aceasta pagina de la ora 21:45.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )