Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep vs Angelique Kerber Adevaratul test inainte de Wimbledon

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep vs Angelique Kerber Adevaratul test inainte de Wimbledon

Simona si Angie au oferit la aproape fiecare ocazie meciuri spectaculoase, adevarate batalii din care invingatoarea a iesit sleita de puteri. Halep si Kerber s-au intalnit de zece ori, iar duelurile lor au devenit deja adevarate clasice ale circuitului WTA. Acum, meciul de la Eastbourne va fi un test important pentru amandoua inainte de startul Wimbledon-ului, al treilea Grand Slam al anului. Partida din sferturile competitiei va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro in jurul orei 14:30 ora de start va putea suferi modificari in functie de partida Fernando Verdasco vs Sam Querrey). continuă pe Hotnews

Live Stream Online Simona Halep Angelique Kerber 4-6, 3-6 Live Video

Simona Halep isi continua evolutia pe turneul pe iarba de la Eastbourne. Sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe Angelique Kerber. UPDATE: 6-3 pentru Kerber in setul 2. Simona pierde confruntarea din sfertuile de finala. Simona Halep Angelique Kerber 4-6, 3-6. @AngeliqueKerber moves on to the NatureValleyInternational semifinals! .

WTA Eastbourne: Simona Halep, eliminata de Angelique Kerber in sferturi (6-4, 6-3) Peretele miscator

In multe momente ale sfertului de la Eastbourne, senzatia a fost aceea ca Simona evolueaza impotriva unui perete miscator, care returneaza tot si care se foloseste formidabil de forta loviturilor adversarei. Angelique Kerber a fost intr-o zi mare, cu un nivel prea ridicat pentru ceea ce a putut oferi Halep joi. Cu un joc mult mai bine adaptat pentru iarba, campioana en-titre de la Wimbledon a obtinut meritat calificarea in semifinale, scor 6-3, 6-4, dupa un meci de o ora si 11 minute. Germania a castigat primul duel cu Romania de astazi, urmeaza confruntarea din penultimul act al Euro Under 21, disputa care va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:00.

WTA Eastbourne: Meciul Simonei Halep cu Angelique Kerber din sferturi are loc joi, in jurul orei 14:30

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne.

Asa am trait Simona Halep contra Angelique Kerber in sferturi la Eastbourne

Pentru Simona Halep meciul cu Angelique Kerber din sferturile turneului de la Easbourne a reprezentat cel mai important test pe iarba inaintea participarii la Wimbledon.

Simona Halep pierde cu Angelique Kerber, in minimum de seturi, si paraseste WTA Eastbourne inca din sferturi! Misiune complicata la Wimbledon pentru sportiva noastra

Simona Halep 7 WTA) a pierdut sfertul de finala cu Angelique Kerber 5 WTA), 6-4 6-3, la WTA Eastbourne, aratandu-si inca o data slabiciunile pe iarba.

WTA Eastbourne: Simona Halep, in sferturi (6-1, 4-6, 6-3 cu Polona Hercog) Meci de gala cu Angelique Kerber

Simona Halep a dominat in mare parte meciul cu Polona Hercog gratie planului tactic respectat foarte bine agresiva la retur, deplasare superioara de pe linia de fund, cu solutii inspirate in momentele cheie), dar a pierdut putin fraiele in setul al doilea a avut doua game-uri de serviciu pierdute la zero). A fost pana la urma o victorie care s-a conturat dupa o ora si 48 de minute, scor 6-1, 4-6, 6-3. in sferturile de la Eastbourne, Simona va da peste una dintre vechile ei rivale, Angelique Kerber campioana en-titre de la Wimbledon).

Cine este Angelique Kerber, adversara Simonei Halep de la Eastbourne. Foarte periculoasa!

Simona Halep joaca joi, 27 iunie, de la ora 14:30, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, impotriva numarului 5 mondial, Angelique Kerber. Simona a vorbit despre duelul cu sportiva din Germania, despre care a spus ca este foarte periculoasa. Va fi a 11-a intalnire directa dintre cele doua jucatoare de tenis. Angelique .

Simona Halep, invinsa de Angelique Kerber in sferturi de finala la Eastbourne

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte WTA, a fost invinsa joi de germanca Angelique Kerber, locul 5 in ierarhia mondiala, in doua seturi, 6-4, 6-3, in sferturile de finala ale turneului WTA.

Simona Halep n-a avut nicio sansa in meciul cu Angelique Kerber

Aventura pentru Simona Halep in proba de simplu a turneului de la Eastbourne s-a incheiat, joi, in faza sferturilor de finala.

Halep, eliminata de Angelique Kerber in sferturi la Eastbourne

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a fost eliminata, joi, in sferturile de finala .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2011 seconds )