Libnet.ro
UNICEF

20:02

Cristiano Ronaldo: Portugalia a jucat mai bine ca Uruguay. Am dat totul pe teren

Hotnews Hotnews,
 Cristiano Ronaldo: Portugalia a jucat mai bine ca Uruguay. Am dat totul pe teren

Cristiano Ronaldo si-a luat la revedere de la CM 2018 inca din optimi, dupa ce Portugalia a fost invinsa de Uruguay, scor 2-1. Starul lui Real Madrid a fost departe de evolutiile aratate in meciurile din faza grupelor, dar este de parere ca Portugalia merita sa mearga in sferturi. Portugalia a fost o echipa buna, care a jucat mai bine ca Uruguay. Am dat totul pe teren, iar eu sunt mandru de echipa, a declarat Ronaldo. continuă pe Hotnews

Celestii il trimit acasa pe Cristiano Ronaldo

Visul de marire la Cupa Mondiala pentru Cristiano Ronaldo s-a incheiat, sambata seara, la Soci, unde Uruguay a eliminat Portugalia, cu 2-1, in faza optimilor de finala.

FOTOGALERIE CM 2018: Ziua n care Lionel Messi si Cristiano Ronaldo si-au luat la revedere de la competitia din Rusia

Dupa prima zi a optimilor, Campionatul Mondial din Rusia a ramas fara doi dintre cei mai importanti jucatori ai fotbalului, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Dupa ce Portugalia a fost invinsa de Uruguay scor 2-1), Ronaldo l-a urmat spre casa pe marele sau rival Messi, eliminat la randul sau dupa ce Argentina a pierdut disputa cu Franta scor 4-3).

De la 1 iulie, turistii vor fi mai bine protejati de tepele date de agentii. Ce prevad noile norme adoptate de UE

Incepand cu 1 iulie, turistii care rezerva pachete de vacanta vor avea drepturi mai puternice in calitate de consumatori. 120 de milioane de turisti vor beneficia de noile norme adoptate de UE.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )