Libnet.ro
UNICEF

06:30

Din ciclul si-au dorit mai mult victoria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Din ciclul si-au dorit mai mult victoria

Anglia - Belgia 0-1 si Panama - Tunisia 1-2 au fost ultimele doua partide din cadrul grupelor. Cu situatia in linii mari rezolvata inaintea acestor confruntari, primele doua mergeau mai departe, ultimele doua se duceau inevitabil spre casa, meciurile au stat sub semnul clasicului si-au dorit mai mult victoria. continuă pe Ziarul Bursa

Un salariat roman lucreaza din ce in ce mai mult pentru a-si plati darile la stat

Un salariat roman lucreaza din ce in ce mai mult pentru a-si plati darile la stat. O arata un studiu recent, potrivit caruia schimbarile fiscale de la inceputul acestui an au adus inca cinci zile de munca.

H and M va reduce si mai mult preturile

Hennes and Mauritz AB H and M), al doilea retailer de imbracaminte la nivel mondial, va reduce si mai mult preturile, dupa ce profitul a scazut cu o treime in primul semestru al exercitiului sau fiscal decembrie 2017 - mai 2018), in urma declinului actiunilor, transmit Financial Times si Reuters.

Trei motive pentru care Boris Johnson l admira tot mai mult pe Donald Trump

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, care la o receptie privata a afirmat ca il admira tot mai mult pe presedintele american Donald Trump, a explicat motivele pentru care a facut aceste afirmatii, informeaza site-ul cotidianului The Guardian, citat de Mediafax.

Imagini de senzatie cu Virgil Iantu si fiica lui! Jasmina este mai mult decat pot sa-mi doresc

Gazda emisiunii Castiga Romania, de pe TVR 2, ne-a dat sansa sa asistam la un episod din viata lui de tata, alaturi de un co-star simpatic. Facem poze si separat?. Pentru ca da, fiica.

Ziaristii germani pun la zid nationala lor: O rusine istorica! Nu meritam mai mult

In Grupa F de la Cupa Mondiala s-a detonat bomba! Campioana mondiala Germania a fost invinsa de Coreea de Sud cu 2-0 in conditiile in care avea nevoie de victorie pentru a trece mai departe.

BT, pesimista in privinta creditarii! Restantele revin pe crestere din cauza dobanzilor tot mai mari!

Economia incetineste si trage dupa ea si creditarea, care oricum nu se simtea prea bine. In 2017, creditul neguvernamental abia a ajuns la un ritm anual de 5,6%, cel mai ridicat din 2011, si o ia deja in directia opusa. In plus, creditele restante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )