Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doua romance s-au retras din calificarile de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Doua romance s-au retras din calificarile de la Roland Garros

Meciurile de pe tabloul de simplu feminin din calificarile turneului de Grand Slam, de laRoland Garros, debuteaza maine, 21 mai,. continuă pe Adevărul

Simona Halep, pregatiri pentru Roland Garros. Nu am nicio problema grava la picior

Simona Halep cu gandul la turneul de la Roland Garros. Sportiva a revenit in tara dupa ce a pierdut in turul II la Roma in fata Marketei Vondrousova. Halep a spus ca a simtit dureri de muschi dar ca nu are nicio problema medicala. Sunt ok, nu am nicio problema grava la picior.

Nick Kyrgios loveste din nou - Parerea australianului despre Roland Garros: E de rahat in comparatie cu Wimbledon

Tenismenul australian Nick Kyrgios, locul 36 ATP, a avut un nou derapaj, afirmand despre Roland Garros ca este un turneu de rahat, informeaza express. co. uk.

Digisport: Marele noroc al Simonei Halep. Ce se va intampla la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata prematur de la Roma, insa a avut destul de mult noroc. Nu doar pentru faptul ca Bertens nu a depasit-o in clasament, ci si pentru ca va avea o jumatate destul de comoda la Roland Garros: fie ca va ramane pe locul doi, fie ca va cobori o pozitie, nu va fi pe aceeasi jumatate de tablou cu Bertens la al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep, la revenirea in tara: Nu am nicio problema grava la picior. Voi merge cu incredere la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, la revenirea in tara dupa participarea la turneul de la Roma, ca nu are o problema grava la picior si ca se bucura ca are cateva zile libere inainte de Roland Garros.

Simona Halep, inainte de Grand Slam-ul de la Paris: Kiki Bertens are o sansa mare la castigarea Roland Garros

Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata prematur la turneul de la Roma, inca din turul secund, si isi poate concentra atentia asupra turneului de Grand Slam de la Roland Garros, care se va desfasura in perioada 26 mai - 9 iunie.

Ce spune Simona Halep despre turneul de la Roland Garros, acolo unde va porni pentru prima data din postura de detinatoare a trofeului

Simona Halep nu a castigat niciun trofeu in 2019, iar la sfarsitul saptamanii viitoare va juca la turneul de la Roland Garros.

Premii record la turneul de la Roland Garros! Prezenta pe tabloul principal le va aduce jucatorilor o mica avere

A ramas mai putin de o saptamana pana la startul celui de al doilea Grand Slam al anului, editii care va oferi cele mai mari premii in bani din istoria competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )