Libnet.ro
UNICEF

14:45

Euro 2020, preliminarii: Cosmin Contra a anuntat lista largita a stranierilor pentru meciurile cu Spania si Malta

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Cosmin Contra a anuntat lista largita a stranierilor pentru meciurile cu Spania si Malta

Selectionerul Cosmin Contra a trimis faxul de convocare de principiu pentru 24 de jucatori care evolueaza la cluburi in afara tarii inaintea jocurilor cu Spania si Malta, din preliminariile EURO 2020, informeaza FRF. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Spania se va disputa cu casa inchisa

Tricolorii vor intalni Spania, fosta campioana europeana si mondiala, pe 5 septembrie, in fata unei Arene Nationale pline. Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achizitionate online, astfel ca 50. 000 de spectatori, capacitatea permisa la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020, informeaza frf. ro.

Se stiu stranierii pentru partidele cu Spania si Malta din preliminariile Euro 2020. Chiriches, Andone si Mitrita revin in lot, alaturi de 2 debutanti

Selectionerul Cosmin Contra a trimis faxul de convocare de principiu pentru 24 de jucatori care evolueaza la cluburi in afara tarii inaintea jocurilor cu Spania si Malta, informeaza FRF.

Lista preliminara a jucatorilor convocati la meciul cu Spania

Selectionerul Cosmin Contra a anuntat lista preliminara a jucatorilor pe care se va baza la meciul cu Spania din Preliminariile EURO 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )