Libnet.ro
UNICEF

18:45

Euro 2020, preliminarii: Gicu Grozav, indisponibil pentru meciurile cu Suedia si cu Insulele Feroe - Man si Nistor, convocati de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Gicu Grozav, indisponibil pentru meciurile cu Suedia si cu Insulele Feroe - Man si Nistor, convocati de urgenta

Gheorghe Grozav s-a accidentat la ultimul meci jucat la echipa de club, Kisvarda FC, astfel ca a devenit indisponibil pentru meciurile primei reprezentative cu Suedia si cu Insulele Feroe, a anuntat FRF. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Suedia, fara Lindelof (Manchester United) si Jansson (Leeds) la meciul cu Romania

Selectionerul Suediei, Janne Andersson, a convocat 24 de jucatori, pentru partida cu Romania, dar si pentru urmatoarea, cea din 26 martie, contra Norvegiei, din preliminariile Euro-2020. Lipsesc fundasii Viktor Lindelof Manchester United) si Pontus Jansson Leeds United), aflati pe lista initiala a convocatilor, informeaza FRF.

Grozav, indisponibil si el pentru dubla cu Suedia si Feroe. Cosmin Contra a convocat de urgenta alti doi jucatori

In timpul ultimei partide jucate la echipa de club, Kisvarda FC, Gheorghe Grozav a acuzat probleme musculare, anunta site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

Protest inspirat de micsarea SiEu: Vrem stadion. Lucrarile pentru Euro 2020, sub semnul intrebarii

Directorul sportiv al Clubului Dinamo, Ionel Danciulescu, s-a alaturat protestatarilor SiEu si a cerut construirea stadioanelor promise in vederea Euro 2020 cu un mesaj scris pe o coala A4. Invitati in emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport, Gabi Balint si Ionel Danciulescu au pus la cale acest protest spontan. Gabi Balint i-a inmanat reprezentantului [] .

Tragerea la sorti a meciurilor EURO 2020 se va face in Bucuresti. Unde se organizeaza ceremonia -VIDEO

Bucurestiul va gazdui tragerea la sorti pentru formarea grupelor la Euro 2020. Anuntul a fost facut de fostul fotbalist francez Christian Karembeu in timpul ceremoniei organizate pe Arena Nationala pentru prezentarea trofeului Campionatului European. Astfel, tragerea la sorti va fi organizata in data de 30 noiembrie 2019 la Rompexo. Este un mare privilegiu pentru mine [] .

PREMIERA! Tragerea la sorti pentru grupele de la EURO 2020 va avea loc la BUCURESTI

Tragerea la sorti a grupelor de la EURO 2020 va avea loc la Bucuresti, pe 30 noiembrie 2019, a anuntat fostul international francez Christian Karembeu, ambasadorul turneului final de peste un an, potrivit.

Trofeul Euro 2020, langa Adreea Esca la Stirile Pro TV. Ce s-a intamplat in studio

Andreea Esca a prezentat vineri Stirile Pro TV cu trofeul Euro 2020 pe masa, cel care va fi acordat nationalei castigatoare a Campionatului European de fotbal de anul viitor. Invitati in studio au fost ambasadorul UEFA 2020, Miodrag Belodedici, si fostul capitan al nationalei, Adrian Mutu. Trofeul Euro 2020 este o cupa din argint, cu [] .

Trofeul EURO 2020 a fost prezentat la Bucuresti (Galerie Foto)

Iubitorii fotbalului au avut ocazia, vineri dupa-amiaza, sa vada expus la Arena Nationala Trofeul Henri Delaunay, care va fi decernat castigatoarei Turneului Final UEFA EURO 2020.

Euro 2020: Lotul de 24 de jucatori cu care Cosmin Contra va aborda dubla cu Suedia si Insulele Feroe

Cosmin Contra a anuntat lotul de 24 de jucatori cu care va aborda meciurile cu Suedia si Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2020, informeaza site-ul oficial al FRF.

Arena moderna la Slatina, pentru o echipa din liga a IV-a, in timp ce stadioanele pentru EURO 2020 gafaie

Campionatul European de fotbal din 2020 va incepe in mai putin de un an si jumatate, iar stadioanele pe care Romania le-a promis UEFA pentru Capionat sunt doar niste santiere. Atat stadionul Ghencea, cat si Rapid ar trebui sa fie in doar cateva luni arene cu zeci de mii de locuri si dotari de ultima ora. in acest moment sunt departe de a atinge aceste standard.

Arena moderna la Slatina, in timp ce stadioanele pentru EURO 2020 gafaie

Campionatul European de fotbal din 2020 va incepe in mai putin de un an si jumatate, iar stadioanele pe care Romania le-a promis UEFA pentru Capionat sunt doar niste santiere.

ştiri din Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )