Libnet.ro
UNICEF

08:00

Europa League: FCSB, Viitorul si Craiova vor juca joi meciurile din prima mansa a turului doi preliminar (Programul complet al serii)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: FCSB, Viitorul si Craiova vor juca joi meciurile din prima mansa a turului doi preliminar (Programul complet al serii)

Joi vor avea loc ultimele meciuri din turul doi preliminar al Europa League, faza in care vor evolua trei echipe din Romania. FCSB va juca pe terenul celor de la Alashkert Armenia), Craiova va merge in Ungaria, pentru duelul cu Honved Budapesta, iar Viitorul o va intalni in Belgia pe Gent. continuă pe Hotnews

Europa League: FCSB, FC Viitorul si U Craiova si-au aflat posibilele adversare din turul trei preliminar

Echipele FCSB, FC Viitorul si Universitatea Craiova si-au aflat, luni, la tragerea la sorti de la Nyon, posibilele adversare in cazul in care vor ajunge in turul trei preliminar al Europa League.

FCSB, Viitorul si Craiova, posibilele adversare din turul 3 preliminar al Europa League

UEFA a stabilit, luni, perechile de echipe care se vor infrunta in al treilea tur preliminar al Europa League, acolo unde deocamdata suntem siguri doar de eventuala prezenta a celor de la CFR Cluj, daca vor fi eliminati de Maccabi Tel Aviv din Liga Campionilor.

Europa League: Honved - Universitatea Craiova 0-0, in prima mansa a turului doi preliminar

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu echipa maghiara Honved Budapesta, 0-0, joi seara, pe stadionul ETO Park din Gyor, in prima mansa a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal.

Europa League: FCSB, victorie la scor cu Alashkert

FCSB a facut un pas mare spre turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a invi.

Echipele romanesti si-au aflat posibilii adversari din turul 3 al Europa League

FCSB, Viitorul si Universitatea Craiova si-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al E.

Alashkert FCSB 0-3, in turul 2 Europa League. Tanase: 99% suntem calificati

Alashkert FCSB se joaca joi, 25 iulie 2019, in prima mansa a turului 2 preliminar Europa League. Partida programata la ora 20:00 va fi transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate .

Cine transmite la TV meciurile FCSB, CSU Craiova si Viitorul, in turul 2 Europa League

FCSB, CSU Craiova si Viitorul Constanta joaca joi, 25 iulie 2019, in prima mansa a turului 2 preliminar Europa League. Dintre cele trei partide, doar cele jucate de FCSB si CSU Craiova vor fi transmise la TV. TVR a blocat negocierile pentru drepturile TV, astfel ca Gent Viitorul nu se va vedea la televizor.

Motivul pentru care TVR a refuzat sa transmita meciurile din Europa League. Echipele romanesti, ocolite de Televiziunea Publica

Avem echipe in cupele europene, dar nu toate meciurile sunt transmise la televizor. Din cele 3 partide care se joaca joi, 25 iulie, in turul 2 preliminar Europa League, doar cea a FCSB-ului este televizata. TVR a refuzat sa transmita meciurile din Europa League, desi avea optiunea de a difuza partidele disputate de Viitorul Constanta.

FCSB a defilat in Armenia si e ca si calificata in turul trei preliminar al Europa League

Erevan, 25 iul Agerpres - FCSB a facut un pas mare spre turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a invins formatia armeana Alaskert FC cu scorul de 3-0 0-0), joi seara, pe Stadionul.

Honved CSU Craiova 0-0, in turul 2 Europa League. Calificarea se decide pe Ion Oblemenco

Honved Budapesta CSU Craiova se joaca joi, 25 iulie 2019, in prima mansa a turului 2 preliminar Europa League. Partida programata la ora 19:55 ar urma sa fie transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 1, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Va vom tine la .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )