Libnet.ro
UNICEF

11:45

Imaginea zilei la Roland Garros: Suzanne Lenglen plina ochi, inghesuiala, antrenament - Nume de cod: Roger Federer

Hotnews Hotnews,
 Imaginea zilei la Roland Garros: Suzanne Lenglen plina ochi, inghesuiala, antrenament - Nume de cod: Roger Federer

La Paris nu au inceput inca meciurile oficiale vor debuta duminica), insa arena Suzanne Lenglen a oferit o imagine unica: tribune pline pana la refuz, spectatori care s-au inghesuit sa vada. un antrenament. Dupa o pauza de patru ani a participat ultima data in 2015), Roger Federer este la Paris, iar pasionatii de tenis vor sa profite de fiecare ocazie pentru a-l vedea la treaba pe campionul elvetian. continuă pe Hotnews

Roland Garros (f): Karolina Pliskova, Sloane Stephens si Elina Svitolina, calificate in turul al doilea - Angelique Kerber, eliminata

Karolina Pliskova cap de serie 2), Sloane Stephens 7) si Elina Svitolina 9) s-au calificat fara emotii in turul al doilea de la Roland Garros, obtinand victorii in minimum de seturi. Surpriza zilei de duminica a fost furnizata de rusoaica Anastasia Potapova 18 ani), care a eliminat-o din competitiei pe germana Angelique Kerber, favorita numarul 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta luni

Ziua de luni va fi prima cu emotii pentru sportivii romani la Roland Garros. Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta la competitia de la Paris. Conform programului anuntat de organizatori, Sorana Cirstea va fi prima care va intra in scena, urmand sa se dueleze cu Petra Kvitova, in al doilea meci al zilei de pe Arena Philippe Chatrier.

Prima favorita eliminata de la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros a debutat, duminica, cu o mare surpriza pe tabloul feminin.

Programul reprezentantilor Romaniei la Roland Garros. Cand incepe Simona Halep

Organizatorii turneului de la Mare Slem de la Roland Garros au anuntat programul pentru primele trei zile ale competitiei.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Joi seara a avut loc stabilirea tintarului meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Se joaca pe bani multi la Roland Garros

Al doilea turneu de Mare Slem al anului in tenis, Roland Garros, bate la usa, iar jucatorii se pregatesc intens pentru sumele impresionante puse la bataie de organizatorii francezi.

Roland Garros (m): Marco Cecchinato (semifinalist anul trecut), invins de Nicolas Mahut; Federer, Tsitsipas, Nishikori si Cilic, calificare la pas in turul doi

Semifinalist anul trecut la Roland Garros, Marco Cecchinato 19 ATP), cap de serie 16, si-a luat adio de la editia din acest an inca din primul tur. Italianul a fost invins de francezul Nicolas Mahut 253 ATP), beneficiar al unui wild card, dupa o batalie de trei ore si 22 de minute, scor 2-6, 6-78), 6-4, 6-2, 6-4. Nume importante precum Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Kei Nishikori sau Marin Cili au obtinut calificarea in faza urmatoare. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica pe tabloul masculin de simplu de la Roland Garros.

PREZENTARE Roland Garros 2019 - Simona Halep, visul frumos de acum un an, lipsa lui Darren Cahill din loja si inconstanta de la varful ierarhiei WTA

In urma cu un an de zile, Simona Halep isi vedea visul cu ochii pe zgura fierbinte de la Paris. Ridica deasupra capului trofeul si punea capat seriei de trei finale consecutive de Grand Slam pierdute. Orasul Luminilor arunca in splendoarea reflectoarelor o noua campioana, intr-o zi calduroasa de 9 iunie. Timpul a zburat, iar acum editia din 2019 a Roland Garros-ului bate la usa 26 mai - 9 iunie). Si ii vom deschide pentru ca ne asteapta doua saptamani de tenis de cea mai buna calitate. Daca vrei sa iei pulsul celui de-al doilea Grand Slam al anului, intra in material pentru a citi o ampla prezentare a editiei din 2019 a turneului de la Roland Garros.

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Roland Garros 2019. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, o va infrunta pe australianca Ajla Tomljanovic in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Roland Garros va debuta duminica - Roger Federer, Karolina Pliskova sau Sloane Stephens vor juca in prima zi de concurs (Programul complet al meciurilor)

A mai ramas o singura zi pana la startul Roland Garros-ului, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in prima zi de intreceri de la Paris vor putea fi vazuti jucatori precum Roger Federer, Stefanos Tsisipas, Karolina Pliskova, Sloane Stephens, Angelique Kerber sau Elina Svitolina. Romania nu are niciun reprezentant in ziua de debut a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )