Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liga Natiunilor incepe de astazi: Tot ce trebuie sa stii despre turneu si programul din prima etapa. Diseara, meci fabulos

Adevărul Adevărul,
Liga Natiunilor incepe de astazi: Tot ce trebuie sa stii despre turneu si programul din prima etapa. Diseara, meci fabulos

Inventia celor de la UEFA, menita sa inlocuiasca meciurile amicale, lipsite de miza, va porni de astazi la drum. continuă pe Adevărul

Joi debuteaza Liga Natiunilor - Tot ce trebuie sa stii despre noua competitie propusa de UEFA

Competitia de fotbal Liga Natiunilor, un proiect al fostului presedinte UEFA Michel Platini, va debuta joi, cu 55 de echipe la start, impartite in patru esaloane valorice, care se vor bate si pentru calificarea la EURO 2020.

Tot ce trebuie sa stii despre fertilizarea in vitro! Cat costa si ce sanse ai sa ramai insarcinata

Cand visul de a deveni parinti pare atat de greu de realizat, unele tehnici de reproducere asistata pot readuce speranta in sufletele celor doi parteneri de viata.

Programul meciurilor de joi in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu primele meciuri din cele patru ligi valorice.

Rezultatele meciurilor de joi in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, a debutat joi seara cu primele meciuri din cele patru ligi valorice.

Germania - Franta, primul derby in Liga Natiunilor

Noua competitie organizata de UEFA, Liga Natiunilor, debuteaza joi seara cu un mare derby al fotbalului european si mondial.

VIDEO De la Razgrad la Praga, de la Craiova la Bucuresti! Tricolorii cer sprijinul fanilor inaintea debutului in Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei va debuta vineri in Liga Natiunilor, urmand sa joace pe tern propriu contra nationalei Muntenegrului.

Sa vina banii! Cat incaseaza FRF din participarea Romaniei in Liga Natiunilor

Noua competitie Liga Natiunilor nu are doar o miza sportiva importanta, calificarea la EURO 2020, ci prezinta si un interes din punct de vedere financiar pentru participante.

Nationala Moldovei de fotbal a inceput pregatirile pentru meciurile din Liga Natiunilor

Selectionata de fotbal Moldovei a inceput pregatirile catre meciurile cu Luxemburg 8 septembrie) si Belarus 11 septembrie) din Liga Natiunilor, transmite IPN.

Cursa pentru sefia DNA incepe astazi

Primii trei procurori declarati admisi la selectia pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie vor sustine, astazi, interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

A doua sesiune parlamentara ordinara incepe astazi

Camera Deputatilor si Senatul incep, astazi, a doua sesiune parlamentara ordinara a anului, printre prioritatile legislative numarandu-se noua lege a pensiilor, reexaminarea legii off-shore si definitivarea modificarilor la Codul penal si Codul de procedura penala dupa pronuntarea CCR asupra sesizarilor de neconstitutionalitate.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )