Libnet.ro
UNICEF

07:15

LiveScore Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova 0-0

Hotnews Hotnews,
 LiveScore Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova 0-0

Dupa un meci maraton la debut, Simona Halep o infrunta in optimile turneului de la Toronto pe Svetlana Kuznetsova, una dintre veteranele circuitului WTA 34 de ani). Meciurile cu rusoaica au fost aproape de fiecare data unele echilibrate. Halep vs Kuznetsova va fi in direct pe Digisport 2 si LiveScore pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in turul 3 la Toronto (23:30)

Simona Halep continua aventura la turneul Rogers Cup de la Toronto si o va intalni, joi, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova intr-un meci din turul al treilea. Partida va fi live text in aceasta pagina dupa ora 23:30.

WTA Toronto: Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep din optimi

Jucatoarea rusa Svetlana Kuznetsova, locul 198 mondial, a invins-o pe croata Donna Vekic, locul 24 WTA, si o va intalni pe Simona Halep in optimi la turneul de la Toronto.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jennifer Brady, al doilea meci de pe terenul central (in jurul orei 19:30)

Simona Halep, locul 4 WTA si detinatoarea trofeului, va evolua cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venita din calificari, in turul al doilea, in care romanca a fost direct acceptata, in calitate de cap de serie numarul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, dupa confruntarea Karolina Pliskova Cehia, cap de serie numarul 3) Alison Riske SUA), programata la ora 18. Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, inainte de debutul de la Toronto: Senzatiile sunt ciudate, pentru ca nu m-am antrenat in ultima vreme, pot sa spun ca ritmul nu este inca acolo

Simona Halep se afla la Toronto, acolo unde va participa in aceasta saptamana la Rogers Cup este campioana en-titre). Fostul lider mondial a marturisit ca dupa succesul de la Wimbledon a avut o perioada de peste doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, iar ritmul nu este inca acolo unde ar trebui. Cu toate acestea, Simona a precizat ca nu este motiv de intrat in panica. in turul doi al competitiei, Halep ar putea da peste Kristina Mladenovic.

Simona Halep, calificare cu emotii in turul 3 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut parte de un test dificil, miercuri, in primul meci de simplu dupa castigarea Wimbledonului.

DigiSport: Simona Halep, replica memorabila in conferinta de presa. Mult mai tanara sa colega a reactionat imediat

Simona Halep recunoaste ca nu s-a simtit foarte bine la primul meci de dupa vacanta de vara, jucat alaturi de pustoaica Leylah Fernandez. Cele doua au pierdut cu 6-1, 3-6, 5-10 in fata perechii Nicole MelicharKveta Peschke.

Asa am trait: Simona Halep in primul meci la Toront

Simona Halep a sustinut, miercuri seara, primul meci la simplu dupa castigarea Wimbledonului.

WTA Toronto: Simona Halep si Leylah Fernandez, invinse in super-tiebreak de favoritele numarul 7

Perechea formata din Simona Halep si Leylah Fernandez Canada, 16 ani), beneficiara a unui wild-card, a parasit inca din primul tur proba de dublu din cadrul Rogers Cup Toronto), dupa ce a fost invinsa de echipa Nicole MelicharKveta Peschke SUACehia, favorite 7), scor 6-1, 3-6, 5-10.

WTA: Simona Halep, votata cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon.

Simona Halep, desemnata jucatoarea lunii iulie in circuitul WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost aleasa jucatoarea lunii iulie, in ancheta efectuata de WTA. Romanca a castigat, la 13 iulie, turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, cu 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )