Libnet.ro
UNICEF

12:01

Opt jucatoare din Romania la startul BRD Bucharest Open. S-a stabilit tabloul principal al turneului din Capitala

Adevărul Adevărul,
Opt jucatoare din Romania la startul BRD Bucharest Open. S-a stabilit tabloul principal al turneului din Capitala

Saptamina viitoare incep meciurile la turneul BRD Bucharest Open, singurul turneu WTA pe care il gazduieste Romania. continuă pe Adevărul

Opt jucatoare din Romania pe tablou la Bucharest Open. Cu cine joaca in primul tur

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal al turneului WTA gazduit la Bucuresti in perioarda 14-22 iunie.

George Cosac: Vreau ca trofeul BRD Bucharest Open sa ramana in Romania!

Presedintele FR Tenis, George Cosac, spune ca isi doreste ca si editia din acest an a BRD Bucharest Open sa o castige tot o jucatoare din Romania.

BRD Bucharest Open: Adversarele jucatoarelor din Romnia - Mihaela Buzarnescu, duel cu Danka Kovinic (117 WTA)

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva Danka Kovinic Muntenegru, 117 WTA) in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, conform tragerii la sorti de sambata.

BRD Bucharest Open: Andreea Prisacariu (locul 1.029 WTA) a nvins-o n primul tur al calificarilor pe Sesil Karatantcheva, fosta numarul 35 mondial

Andreea Prisacariu, locul 1. 029 WTA, beneficiara a unui wild card, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-3, pe bulgaroaica Sesil Karatantcheva, locul 206 WTA, fosta numarul 35 mondial, in primul tur al calificarilor turneului BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Andreea Rosca, Elena Ruse si Miriam Bulgaru au primit wild card-urile editiei 2018

Jucatoarele Andreea Rosca locul 258 WTA), Elena Ruse locul 195 WTA) si Miriam Bulgaru, locul 437 WTA) au primit wild card-urile editiei 2018 a BRD Bucharest Open, au anuntat organizatorii. Tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal va avea loc sambata.

A MURIT! Presa din Romania e in DOLIU! I s-a facut rau pe strada, la doar 42 de ani...

Doliu in presa din Romania. Unul dintre cei mai experimentati jurnalisti bihoreni a murit sambata. Andrei Sandor avea doar 42 de ani si era redactorul-sef al publicatiei online bihorstiri. ro. Potrivit.

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

Un grup energetic din Romania le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor

Un grup energetic din Romania a recunoscut ca le va cere clientilor garantii pentru plata facturilor! Romanii care au mai mult de doua facturi restante pe parcursul unui an sunt vazuti ca fiind rau-platnici.

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

ştiri din Sport

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )