Libnet.ro
UNICEF

14:45

Programul Campionatului European de handbal din Franta, bulversat de protestele vestelor galbene. Afla ce se intampla cu meciurile fetelor noastre!

Adevărul Adevărul,
Programul Campionatului European de handbal din Franta, bulversat de protestele vestelor galbene. Afla ce se intampla cu meciurile fetelor noastre!

Meciurile Franta - Suedia si Serbia - Rusia, prevazute sa se dispute sambata dupa-amiaza, in cadrul Grupei principale I a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate pentru duminica, din cauza manifestatiilor pe care urmeaza sa le organizeze vestele galbene, informeaza cotidianul LEquipe, citat de digisport. ro. continuă pe Adevărul

Protestele de strada din Franta afecteaza desfasurarea Campionatului European

Doua meciuri programate sambata in grupa I principala de la Campionatul European de handbal feminin din Franta au fost amanate.

Romania spulbera Norvegia la Campionatul European de handbal feminin din Franta

Nationala Romaniei a invins clar Norvegia, detinatoarea titlului, cu scorul de 31-23 18-12), miercuri, la Brest, in ultimul sau meci din Grupa D a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din.

Romance stelare: Neagu si Buceschi, locul 1 in doua clasamente ale Campionatului European. Dedu, MVP

Dincolo de prestatia colectiva a echipei, romancele se remarca si individual la Campionatul European gazduit de Franta.

Propaganda rusa acuza SUA ca a instrumentat protestele vestelor galbene din Franta, pentru a-l pedepsi pe Macron

De duminica, presa guvernamentala rusa scrie ca protestele vestelor galbene din Franta sunt asemanatoare cu revolutiile culorilor care au zguduit in ultimii ani mai multe foste republici sovietice si nu ezita sa puna aceasta miscare de fronda pe seama Statelor Unite, care ar dori astfel sa-l pedepseasca pe Emmanuel Macron pentru faptul ca l-a criticat pe Donald Trump si a sustinut crearea unei armate europene, scrie AFP.

Paris, sub asediu: Cat de grave sunt consecintele protestelor din Franta

Franta trece prin cea mai dificila perioada din istoria recenta, iar protestele devin din ce in ce mai agresive. Acum, nu mai este vorba doar de Paris ci de toate regiunile tarii conduse de Macron. Doar pe parcursul weekendului, in centrul capitalei franceze, o grupare de protestatari foarte agresivi au provocat pagube intre 3 si [] .

Vestele galbene: 28 de cocktailuri Molotov si trei bombe artizanale, confiscate ntr-un oras din Franta, n ajunul unor noi proteste

28 de cocktailuri Molotov si trei bombe artizanale au fost confiscate vineri dimineata dintr-un sens giratoriu ocupat de catre Vestele galbene in orasul Montauban din Franta, in ajunul unei noi demonstratii, a comunicat prefectul departamentului francez Tarn-et-Garonne si procurorul Republicii, relateaza AFP.

Sofer roman BATUT de vestele galbene din Franta

Un sofer roman a picat victima vestelor galbene din Franta. Barbatul traversa cu camionul orasul Dole din estul tarii cand a fost atacat de manifestantii furiosi, scrie leprogres. fr. Romanul a.

Sofer roman BATUT de vestele galbene din Franta

Un sofer roman a picat victima vestelor galbene din Franta. Barbatul traversa cu camionul orasul Dole din estul tarii cand a fost atacat de manifestantii furiosi, scrie leprogres. fr. Romanul a.

AUTORITATILE DE LA PARIS ESTIMEAZA: Impact sever al protestelor din Franta asupra economiei

Cele trei saptamani de proteste ale vestelor galbene din Franta au afectat serios economia tarii, lovind in mod special retailerii, magazinele de pe bulevardele principale, lanturile hoteliere si restaurantele, potrivit ministrului francez al Finantelor, Bruno Le Maire, citat de Reuters.

Buzoianca rasplatita pentru performanta. Arbitreaza la Campionatul European de handbal feminin

Arbitrul international de handbal, Simona Stancu, va primi titlul de Cetatean de onoare al judetului Buzau, in ultima sedinta a Consiliului Judetean din 2018. Buzoianca, alaturi de Cristina Nastase, din Galati, formeaza cel mai apreciat cuplu de arbitri romani la nivel international. in aceasta perioada, cele doua romance arbitreaza meciuri la Campionatul European de handbal feminin, din Franta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )