Libnet.ro
UNICEF

14:15

AS Roma - Real Madrid, duelul care poate califica ambele echipe in optimi

Online Sport Online Sport,
AS Roma - Real Madrid, duelul care poate califica ambele echipe in optimi

Seara de marti propune in Liga Campionilor confruntarea dintre AS Roma si Real Madrid printre meciurile considerate vedeta. continuă pe Online Sport

AS ROMA - REAL MADRID LIVE STREAM in LIGA CAMPIONILOR. Favoritele grupei, aproape de calificare ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT

AS ROMA - REAL MADRID LIVE STREAM in LIGA CAMPIONILOR. Champions Leaguerevine in aceasta saptamana cu etapa 5 din grupe. AS ROMA - REAL MADRID LIVE STREAM in LIGA CAMPIONILOR. Meciul serii.

Champions League: Juventus vs Valencia si AS Roma vs Real Madrid, meciurile serii (Programul televizarilor)

Marti vor avea loc primele partide din etapa a cincea penultima) a grupelor Champions League. Real Madrid va incerca sa treaca peste infrangerea din campionat 3-0 cu Eibar) si sa castige duelul cu AS Roma pentru locul intai al grupei G, in timp ce Juventus va primi vizita Valenciei in incercarea de a-si consolida primul loc in grupa H .

PERFORMANTA ULUITOARE: Un roman de 18 ani, titular la Real Madrid! Cine este tanarul care a reusit o pasa de gol la meciul de debut (FOTO)

Un tanar roman a reusit o performanta remarcabila. Fundasul dreapta Alexandru Tirlea, de 18 ani, a fost titular la meciul din Youth League pentru echipa U19 a celor de la Real Madrid disputat pe terenul.

Real Madrid invinsa categoric de micuta Eibar

Echipa Real Madrid a suferit un nou esec aspru in prima liga spaniola, prima infrangere cu noul antrenor Santiago Solari pe banca.

VIDEO Real Madrid, nfrngere rusinoasa pe terenul lui Eibar (3-0)

Real Madrid a pierdut primul meci cu Santiago Solari pe banca tehnica, galacticii fiind depasiti cu scor de neprezentare 3-0) de Eibar, in deplasare. Partida a facut parte din etapa cu numarul XIII din Primera Division.

VIDEO Barcelona a egalat in ultimul minut! Real Madrid, invinsa la scor de neprezentare de Eibar

Campionatul Spaniei a programat in aceasta runda derbyul dintre Atletico Madrid si FC Barcelona, care s-a terminat nedecis.

FOOTBALL LEAKS: FSCB a cumparat din Germania un aparat care poate sa DOPEZE iN MASA! Clubul recunoaste, jucatorii NU

Football Leaks aduce noi dezvaluiri care socheaza fotbalul mondial, iar de aceasta data este vizata Romania. Gazeta Sporturilor scrie ca au gasit dovada folosirii in masa a ozonoterapiei la FCSB, metoda.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )