Libnet.ro
UNICEF

19:45

STATISTICA ALARMANTA in Marea Britanie: Englezii isi bat CRUNT nevestele cand nationala pierde (FOTO)

B1 B1,
STATISTICA ALARMANTA in Marea Britanie: Englezii isi bat CRUNT nevestele cand nationala pierde (FOTO)

Conform unor statistici, violenta domestica creste cu 26% in randul englezilor atunci cand nationala joaca, iar cand meciurile se incheie cu o infrangere, procentul este de 38%. Acesta este. continuă pe B1

Un roman din Marea Britanie si-a ucis seful in prima zi de munca. Agresorul a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul care si-a ucis seful in prima zi de munca a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie. Superiorul sau, Masoud Esmailian in varsta de 46 de ani a fost gasit de politisti, pe 28 aug.

Caz socant in Marea Britanie. Angajata unui spital este banuita ca a ucis opt bebelusi

Caz socant in Marea Britanie. Angajata unui spital este banuita ca a ucis opt bebelusi si planuia sa ucida inca sase. Femeia a fost arestata si urmeaza sa fie dusa in fata judecatorilor desi.

ALERTA in Marea Britanie! Doua persoane, in stare critica, dupa expunerea la o SUBSTANTA NECUNOSCUTA

Autoritatile din Marea Britanie sunt in alerta dupa ce doua persoane au fost spitalizate in stare critica in urma expunerii la o substanta necunoscuta in apropiere de Salisbury, unde fostul spion rus.

Trump a trimis scrisori mai multor state membre NATO, printre care si Marea Britanie, pentru a creste cheltuielile n domeniul Apararii

Administratia Trump a inclus Marea Britanie, cel mai loial aliat al Washingtonului in razboaiele din Irak si Afganistan, printre tarile carora le-a trimis scrisori pentru a le mustra pentru ca investesc prea putini bani in Aparare, relateaza Reuters. Printre liderii statelor membre NATO care au primit scrisori pentru a majora cheltuielile in domeniul Apararii se mai afla Germania, Norvegia, Canada si Belgia.

Viktoria, nepoata fostului spion rus Skripal, otravit in Marea Britanie, candideaza la alegerile locale din Rusia

Viktoria Skripal, nepoata fostului spion rus care a fost otravit alaturi de fiica lui in Marea Britanie, Serghei Skripal, candideaza la alegerile locale din Rusia. Alegerile au loc anul acesta, conform site-ului.

Marea Britanie: O asistenta medicala, arestata dupa ce a fost acuzata ca a omort opt bebelusi

O asistenta medicala din Marea Britanie a fost arestata fiind suspectata ca a ucis opt bebelusi si ca a incercat sa omoare alti sase dupa o investigatie la o sectie de neonatologie din nordul Angliei, a spus politia marti, relateaza Reuters.

Marea Britanie va interzice terapia de conversie pentru persoanele din comunitatea LGBT

Marea Britanie a anuntat marti un plan de actiune pentru a combate discriminarea fata de comunitatea LGBT lesbiene, gay, bisexual, transgender) care include si o legislatie prin care se va interzice terapia de conversie, scrie AFP, potrivit News. ro.

Data la care UE ar putea semna acordul de Brexit cu Marea Britanie

Oficialii UE si-au pierdut toate sperantele ca acordul de Brexit cu Marea Britanie va putea fi semnat la Consiliul European din luna octombrie, relateaza cotidianul The Independent, citand surse din cadrul Uniunii.

UE nu crede ca acordul cu Marea Britanie privind Brexit va putea fi semnat pna n octombrie (presa)

Oficialii UE si-au pierdut toate sperantele ca acordul de Brexit cu Marea Britanie va putea fi semnat la Consiliul European din luna octombrie, relateaza cotidianul britanic The Independent, citand surse din cadrul Uniunii Europene, scrie Mediafax.

SOC in FAMILIA REGALA! Regina ELISABETA a facut anuntul TRIST: Paraseste PALATUL si pleaca din Marea Britanie

Regina Elisabeta a dezvaluit un mare secret! Ea declarat in spatele usilor inchise ca resedinta de suflet nu este Palatul Buckingham, ci castelul Balmoral din Scotia. Acolo, monarhul britanic isi petrece,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )