Libnet.ro
UNICEF

05:30

TVR 1, pe locul 1 cu meciurile de la Campionatul Mondial. Care a fost cea mai vizionata partida din sferturi

Adevărul Adevărul,
TVR 1, pe locul 1 cu meciurile de la Campionatul Mondial. Care a fost cea mai vizionata partida din sferturi

TVR 1 din nou lider de audienta. Cele patru partide din faza sferturilor CM FIFA Rusia 2018 au plasat postul TVR 1 pe locul 1 pe toate categoriile de public: national, urban si comercial. continuă pe Adevărul

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Doodle special de la Google pentru Cupa Mondiala

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 este cea de-a 21-a editie a Campionatului Mondial de Fotbal si are loc in Rusia. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 Turneul final are 32 de echipe, inclusiv tara gazda,.

Campionatul Mondial: Vladimir Putin, reactie SOC dupa ce RUSIA a pierdut calificarea in SEMIFINALE! Fotbalistii sunt CONVOCATI la KREMLIN...

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a apreciat prestatia nationalei de fotbal la Campionatul Mondial si i-a invitat pe jucatori la Kremlin. Rusia a fost eliminata din optimi de la Campionatul.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018: ANGLIA, in semifinale dupa 2-0 cu Suedia

Anglia a invins cu 2-0 Suedia in ultima zi a sferturilor de la Campionatul Mondial de Fotbal si merge in semifinale. Nationala Angliei e pentru a treia oara in semifinalele unui Campionat Mondial. Prima data.

Incident socant la meciul Franta-Uruguay de la Campionatul Mondial de Fotbal. Putini sunt cei care si-au dat seama (VIDEO)

Portarul nationalei Frantei, Hugo Lloris, a fost pe punctul de a inghiti o libelula, vineri, la meciul cu Uruguay, din sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Incidentul a avut loc in minutul 17 al partidei.

FOTO 10 fotografii care vor intra in istorie. Competitia din Romania mai importanta decat Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

Atentia pubicului din intreaga lume este acum concentrata pe stadioanele Rusiei unde se lupta elita fotbalistica a lumii, insa in Romania, la Cluj, s-a intrunit o elita mult mai importanta: 615 tineri intre 13 si 19 ani din 110 tari ale lumii concureaza pentru o medalie care reprezinta un pasaport pentru oricare dintre marile universitati ale lumii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )