Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un antrenor din Romania il critica pe Mourinho: Nu a mai evoluat. A facut din Manchester United o echipa de duzina

Adevărul Adevărul,
Un antrenor din Romania il critica pe Mourinho: Nu a mai evoluat. A facut din Manchester United o echipa de duzina

Antrenorul Edward Iordanescu a postat, marti, un mesaj pe Facebook, in care l-a criticat pe mangerul gruparii Manchester United, Jose Mourinho. continuă pe Adevărul

Edi Iordanescu l critica pe Jose Mourinho: Nu a mai evoluat. A facut din Manchester United o echipa de duzina

Antrenorul Edward Iordanescu a postat, marti, un mesaj pe Facebook, in care l-a criticat pe mangerul gruparii Manchester United, Jose Mourinho, despre care spune ca nu a mai evoluat ca tehnician si ca a facut din formatia lui o echipa de duzina.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

A avut cel mai TARE talk-show din Romania, dar s-a retras de ani buni. Cum arata si cu ce se ocupa acum MARIUS TUCA (FOTO)

S-au scurs 20 de ani de cand era regele absolut al talk-show-urilor din Romania. Astazi, Marius Tuca, retras de ani buni, este un boem manager de radio care scrie constant poezii. Proprietar al Smart FM, fostul.

UDMR, mesaj la sedinta solemna de Centenar: Comunitatea maghiara din Romania a reusit sa-si pastreze identitatea

Senatorul UDMR Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca maghiarii din Romania nu se pot raporta la acest Centenar la fel ca majoritatea romanilor, intrucat ceea ce.

Studentii la Medicina ii raspund ministrului Pintea: Exista multe motive pentru care medicii tineri pleaca din Romania

Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania FASMR) a reactionat, marti, dupa ce ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul incheierea unui act aditional la contractele de munca ale rezidentilor, astfel incat acestia sa.

Tinerii din Romania, Bulgaria, Italia si Spania vor fi sprijiniti in vederea angajarii

600 de tineri din Romania, Bulgaria, Italia si Spania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani, care nu sunt la scoala, nu urmeaza o forma de pregatire si nici nu muncesc NEET) vor beneficia, in perioada 2018-2021, de instruire si suport pentru a.

intalnire SOC la Viena! Cancelarul austriac s-a vazut cu cea mai SEXY deputata din Romania (FOTO)

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a avut o intalnire la Viena cu mai multi tineri parlamentari din Europa, cu putin timp inaintea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii.

Cel mai scump brad de Craciun din Romania nu va mai fi impodobit in acest an. Cum explica autoritatile

Cel mai scump brad de Craciun din Romania va sta in depozitul Primariei Targu Jiu in acest an. Bradul artificial a fost cumparat in anul 2016 cu peste 100. 000 de euro, iar autoritatile spuneau atunci ca va fi folosit timp de 12 ani. Acum, primarul Marcel Romanescu PNL), care a fost ales anul trecut, a preferat un brad natural, care va fi amplasat in centrul orasului.

Studiu: Unul din 5 cupluri din Romnia sufera de infertilitate

Unul din cinci cupluri din Romania sufera de infertilitate, arata cel mai recent studiu realizat de Asociatia de Reproducere Umana din Romania, citat, luni, de Asociatia Si eu am dreptul sa fiu parinte, cu ocazia Zilei nationale de lupta impotriva infertilitatii.

Sinteza zilei. Dezvaluirile anului despre razboiul dintre serviciile secrete din Romania

Mihai Gadea a revenit, luni seara, in forta la Sinteza zilei cu dezvaluirile anului. Antena 3 a pus mana pe documentele care devoaleaza razboiul serviciilor secrete. Nu mai putin de trei sefi de servicii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )