Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum arata acum piciorul Cristinei Neagu, dupa accidentarea de la CE de handbal. Mesaj nou pentru fani si coechipiere

Adevărul Adevărul,
Cum arata acum piciorul Cristinei Neagu, dupa accidentarea de la CE de handbal. Mesaj nou pentru fani si coechipiere

Capitanul echipei nationale de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a postat pe contul personal o fotografie cu piciorul accidentat in timpul meciului cu Ungaria. continuă pe Adevărul

Mesajul emotionant al Szimonettei Planeta pentru Neagu, dupa accidentarea care a scos-o sase luni din circuit

Szimonetta Regina Planeta a postat un mesaj emotionant pe Instagram,dupa accidentarea Cristinei Neagu, din meciul Romania - Ungaria 29-31) de la Campionatul European de handbal. Jucatoarea noastra se afla.

FOTO Imagini de cosmar! Cum i-a fugit piciorul Cristinei Neagu in momentul accidentarii din meciul cu Ungaria

Romania a pierdut meciul cu Ungaria, ultimul din Grupa II Principala de la Campionatul European, dar dincolo de asta a pierdut-o si pe Cristina Neagu.

Dica aduce vesti bune pentru Neagu dupa accidentarea la genunchi

Pentru Cristina Neagu sezonul este incheiat ca urmare a rupturii de ligamente pe care a suferit-o in meciul cu Ungaria de la Campionatul European.

DigiSport: Ce au scris maghiarii dupa accidentarea horror a Cristinei Neagu din meciul direct

Presa maghiara trateaza pe larg accidentarea Cristinei Neagu. Programul mult prea incarcat e principala cauza pentru problemele de sanatate avute de sportivele prezente la Campionatul European.

DigiSport: Ce au scris maghiarii dupa accidentarea Cristinei Neagu din meciul direct

Presa maghiara trateaza pe larg accidentarea Cristinei Neagu. Programul mult prea incarcat e principala cauza pentru problemele de sanatate avute de sportivele prezente la Campionatul European.

CE Handbal (f): Bianca Bazaliu, convocata n locul Cristinei Neagu n lotul Romniei

Handablista Bianca Bazaliu a fost convocata de staful echipei nationale a Romaniei pentru ultimele meciuri din cadrul Campionatului European din Franta, dupa accidentarea suferita de Cristina Neagu.

Crina Pintea: S-a simtit lipsa Cristinei Neagu, pana acum totul a fost in jurul ei!

Pivotul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Crina Pintea, a declarat, vineri seara, pentru TVR, dupa eliminarea in semifinale de catre Rusia, ca acestea au fost sansele astazi si ca s-a simtit lipsa Cristinei Neagu foarte mult, pentru ca pana acum, totul a fost in jurul ei.

Este un geniu ciudat! Povestea vietii Cristinei Neagu si explicatia asemanarii ei cu Hagi, Nadia si Ilie Nastase

Povestea handbalistei Cristinei Neagu, de trei ori cea mai buna jucatoare a lumii, a inceput acum 20 ani, la Clubul sportiv Scolar nr. 5 din Bucuresti.

Cum crede Ambros Martin ca va fi afectata echipa de lipsa Cristinei Neagu: Este foarte dificil sa jucam fara ea!

Antrenorul echipei nationale de handbal feminin, Ambros Martin, a vorbit la conferinta de presa de joi, premergatoare semifinalei cu Rusia de la Campionatul European, si despre situatia Cristinei Neagu si cum se resfrange absenta ei asupra echipei.

Prima reactie a Cristinei Neagu la iesirea din spital. Ce a declarat cea mai buna handbalista a Romaniei despre accidentarea pe care a suferit-o

Romania s-a calificat in semifinalele campionatului European de handbal, dar va trebui sa se descurce fara Cristina Neagu, accidentata in meciul cu Ungaria.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )