Libnet.ro
UNICEF

18:00

Darren Cahill, declaratie de dragoste dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid

Adevărul Adevărul,
Darren Cahill, declaratie de dragoste dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid

Imediat dupa victoria din semifinala cu Belinda Bencici, 6-2, 6-7 2), 6-0, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a postat un mesaj pentru romanca pe contul personal de twitter. continuă pe Adevărul

CTP, reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Madrid: Arata excelent!

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep, dupa ce constanteanca s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Simona a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si mai are nevoie de o victorie pentru a reveni pe primul loc in ierarhia WTA. Simona este in clipa de fata [] .

CTP, elogii la adresa Simonei Halep: Este in starea cu care a castigat la Roland Garros! Ce spune despre finala

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut numai cuvinte de lauda dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid.

Simona Halep, felicitata din toate partile. Darren Cahill: Superba Simo... o noua finala la Madrid; Marca: Bencic i-a luat un set, dar nu i-a putut lua victoria

Simona Halep a facut un nou meci extraordinar la Madrid, s-a calificat in finala si poate reveni pe prima pozitie a clasamentului WTA. Performanta romancei nu a ramas neobservata, Darren Cahill, publicatia Marca si site-ul wtatennis. com tinand sa o felicite.

WTA Madrid: Belinda Bencic o invinge pe Naomi Osaka si va fi adversara Simonei Halep in semifinale

Naomi Osaka a condus cu 5-3 in setul decisiv al partidei cu Belinda Bencic Elvetia, 18 WTA), insa nu a reusit sa inchida partida. Mai mult decat atat, nipona a cedat urmatoarele patru game-uri si a fost eliminata in sferturile de la Madrid 6-3, 2-6, 5-7). Bencic va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Caja Magica.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va juca la Madrid cu trofeul pe masa dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Belindei Bencic.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Madrid: inca sunt pe antibiotice

Simona Halep a declarat, joi, dupa victoria cu Ashleigh Barty, din sferturile de finala ale Madrid Open, ca nu este vindecata dupa raceala suferita. Sunt inca pe antibiotice, nu e usor pentru mine sa.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid: Ma simt putin obosita Ce spune despre meciul de maine

Simona Halep, locul 3 WTA, a intrecut-o, in penultimul act al turneului de la Madrid, cu scorul de 6-2, 6-7 2), 6-0, pe Belinda Bencic, locul 18 WTA.

WTA Madrid: Finala Simonei Halep are loc sambata, nu mai devreme de ora 19:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua, sambata, nu mai devreme de ora 19:30, in finala Madrid Open, adversara urmand sa fie stabilita dupa meciul dintre Sloane Stephens si Kiki Bertens.

Ashleigh Barty: Sunt mandra ca i-am pus probleme Simonei Halep

Ashleigh Barty a fost eliminata in sferturile de la Madrid, australianca fiind depasita in doua seturi, scor 7-5, 7-5, de Simona Halep. La finalul disputei, Barty s-a declarat multumita ca a putut sa ii puna probleme Simonei, cunoscuta fiind constanta jucatoarei noastre pe zgura.

WTA Madrid: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din sferturi

Ashleigh Barty 9 WTA) a invins-o pe Yulia Putintseva 43 WTA, Kazahstan) si s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep a treia favorita a intrecerii).

ştiri din Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )